Apple'dan uygun fiyatlı iPad müjdesi! Tüm özellikleri sızdı - Son Dakika
Güncel

Apple'dan uygun fiyatlı iPad müjdesi! Tüm özellikleri sızdı

Apple\'dan uygun fiyatlı iPad müjdesi! Tüm özellikleri sızdı

Uygun fiyatlı ve USB-C girişli iPad bu yıl geliyor olabilir. İşte Apple'ın giriş seviyesi iPad'i hakkında gelen son bilgiler.

27.06.2022 23:54  Güncelleme: 00:16

Apple'ın iPhone başta olmak ürün yelpazesini üzere önümüzdeki sonbaharda yenilemesi bekleniyor. iPhone 14 lansmanıyla birlikte geleceği düşünülen yeni iPad serisi, uygun fiyatlı bir model de içerebilir. Son sızıntılar, giriş seviyesi iPad'in Lightning yerine ilk defa USB-C bağlantı noktasına yer vereceğini söylüyor.

Giriş seviyesi iPad neler sunacak? A14 çip, 5G ve USB-C

Bugüne kadar giriş seviyesi iPad dışında, tüm iPad modelleri USB-C'ye geçiş yaptı. Teknoloji devi 2018'den beri iPad Pro'da USB-C'yi tercih ediyorken, 2021 model iPad mini ise bu bağlantı noktasını kullanan son tablet oldu. 2022'den itibaren giriş seviyesi iPad de tek tip girişi destekleyecek.

Apple hız kesmiyor: Tüm cihazlar ortaya çıktı!

Ekim-Kasım gibi gerçekleştirilmesi beklenen lansmandaki bir diğer yenilik ise yonga seti tarafında olacak. 10.2 inçlik modelinde A13 çipini tercih eden Apple, uygun fiyatlı modeli için bir adım öteye giderek A14 Bionic çipine geçiş yapacak.

Apple'dan uygun fiyatlı iPad müjdesi! Tüm özellikleri sızdı

Apple'ın bu yılki tabletinde A14 Biyonic'e geçiş yapması aslında çok şaşırtmadı. Çünkü bütçe iPad'ler genellijke daha eski Apple çiplerinden gücünü alıyor. Örneğin A13'e sahip olan 10.2 inçlik iPad, performans olarak iPhone 11'e; A14'lü yeni model ise iPhone 12'ye eşdeğer olacak.

Daha önceki sızıntıların da ortaya koyduğu şekilde, giriş seviyesi iPad'in 5G desteğine sahip olabileceği iddia edildi. Birkaç hafta önce gelen raporlar, 5G desteğinin de geleceği neredeyse kesinleştirdi.

Giriş seviyesi iPad'in fiyatı ise en çok dikkat çeken noktalardan biri olacak. Son raporlar, A14'ten gücünü alacak yeni iPad'in 300 dolar civarında bir etiketle geleceğini gösteriyor. Özellikle 5G desteğine sahip bir Apple modelinin bu fiyatla sunulması, pazarı altüst edebilir.

Apple'ın önümüzdeki sonbaharda tanıtmayı planladığı tüm ürünleri bu yazımızda listelemiştik. Birkaç ay sonra resmi olarak duyurulacak olsa da, önceden ortaya çıkan bilgiler kullanıcıları heyecanlandırmayı başarıyor.

Siz uygun fiyatlı iPad hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Güncel Apple'dan uygun fiyatlı iPad müjdesi! Tüm özellikleri sızdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement