Aralık Ayı Beylikdüzü'nde Kültür ve Sanat Dolu Geçecek - Son Dakika
Güncel

Aralık Ayı Beylikdüzü'nde Kültür ve Sanat Dolu Geçecek

17 Aralık günü BKM'de Şeb-i Arus Etkinliği ile Ünlü Radyo Programcısı Melon Şapka Beylikdüzü'nde olacak. Mevlana şiirleri ile anılıp tasavvuf felsefesi ile anlatılacak.

08.12.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Aralık Cumartesi Saat 20:00'da BKM'de Sanatçı Ersan Erdura ile Nostalji rüzgarı esecek. Erdura; 70'li 80'li yıllara damga vurmuş Türkçe nostalji şarkılar ile 60,70 ve 80'li yılların hit olmuş yabancı parçaları ve unutulmaz Elvis Presley şarkılarını seslendirecek.

19 Aralık Cumartesi Saat 20:00'da Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi'nde ise yıllar boyunca film setlerinde makyöz olarak çalışan Suzan Kardeş, bu defa Balkan köklerinden yol çıkarak oluşturduğu müzik kariyerini Beylikdüzü sakinleri için gösterecek ve Balkan müziği parçaları ile harika bir konser verecek.

18 Aralık Cuma Saat 20:00'da BKM'de keyifli bir tiyatro sahneye konulacak. "Alevli Günler" adlı tiyatro oyununda Cem Davran, Erkan Can, Simge Defne, Bahtiyar Engin ve Yıldıray Şahin gibi ünlü oyuncuların göstereceği performans izleyicileri çok güldürecek.

25 Aralık Cuma Saat 20:00'da BKM'de "Guguk Kuşu" adlı tiyatro oyunu farklı bir hikayeyi mizahi bakış açısıyla anlatacak. Oktay Kaynarca, Deniz Uğur, GalipErdal, Levent Can, Kevork Türker, Yiğit Pakmen gibi sevilen oyuncular Beylikdüzü'nde tiyatroseverler ile buluşacak.

16 Aralık Çarşamba Saat 15:00'da BKM'de Edebiyat Söyleşisi Yüzde Yüz Aziz Nesin adlı program ile ünlü edebiyatçı100. Yılında birçok yönüyle anılacak. Yapılacak söyleşide B. Sadık Albayrak moderatörlük yapacak, konuşmacılar ise Adnan Özyalçıner, Tahir Şirkay olacak.

Medya Söyleşilerinin ilkini Fatih Portakal ile gerçekleştiren Beylikdüzü Belediyesi, bu sefer 20 Aralık Pazar Saat 16:00'da BKM'de Can Ataklı'yı ağırlayacak. Atalıklı, söyleşide cesur kaleminin inceliklerini ve gazetecilik deneyimlerini anlatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aralık Ayı Beylikdüzü'nde Kültür ve Sanat Dolu Geçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement