Arıca: Rakip Tartacak Durumda Değiliz - Son Dakika
Spor

Arıca: Rakip Tartacak Durumda Değiliz

Arıca: Rakip Tartacak Durumda Değiliz

Hacettepe Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Turkcell Süper Lig'deki Konumlarından Dolayı Rakip Ayrımı Yapamayacaklarını Belirterek, 'Rakip Tartacak Durumda Değiliz' Dedi.

12.02.2009 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hacettepe Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Turkcell Süper Lig'deki konumlarından dolayı rakip ayrımı yapamayacaklarını belirterek, ''Rakip tartacak durumda değiliz'' dedi.

Erdoğan Arıca, Fenerbahçe maçında mutlaka puan veya puanlar almak durumunda olduklarını ifade ederek, sarı-lacivertlilerin bulunduğu durumun kendilerini ilgilendirmediğini dile getirdi.

Artık bütün karşılaşmalara kazanmak için çıktıklarını, dolayısıyla bu maça da 3 puan için çıkacaklarını, çünkü puan kaybetme lükslerinin olmadığını kaydeden Arıca, ''Rakibimizi her hafta bütün Türkiye izliyor. Bu bizi ilgilendirmiyor. Fenerbahçe'nin durumuna bakmıyoruz. Güçlü rakip, zayıf rakip ayrımı yapamayız'' diye konuştu.

Hacettepe'nin tecrübeli çalıştırıcısı Arıca, son dönemde yapılan hakem hatalarına ilişkin olarak, teknik direktörlük kariyeri boyunca hakem hakkında maç sonunda sadece bir defa konuştuğunu söyledi.

Futbolcuların, antrenörlerin hakemleri eleştirirken aceleci davrandıklarını ve yanılabildiklerini ifade eden Arıca, şöyle devam etti:

''Teknik direktörlük kariyerim boyunca sadece Manisaspor- Samsunspor maçından sonra karşılaşmanın hakemi İsmet Arzuman hakkında konuştum. İsmet Arzuman, 10 maç dinlendirildi. Kariyerim boyunca bu tektir. Hakemler hakkında yorum yapmıyorum. Çünkü yanılabiliyoruz. Bulunduğumuz yerden yanlış görebiliyoruz. Akşam izleyince yanıldığını anlıyorsun ve kötü hissediyorsun.''

Arıca, kulüp başkanı Turgay Kalemci'nin de bu konuda son derece sağduyulu olduğunu ve hakemler hakkında konuşmamayı prensip edindiğini söyleyerek, ''Bizim başkandan bir tane var'' dedi.

Takımda yabancı oyuncuların tercümanlığını yapan Sertaç Acar'ın, görevine son verilmesi ile ilgili olarak ise Arıca, ''Arnavut futbolcular Teli ve Sukaj'ın devre arasında takımdan ayrılmasından sonra tercüme sorununu takım içerisinde aşabiliyoruz'' şeklinde yorum yaptı. Arıca, Brezilyalı Sandro ve Tozo ile az da olsa Türkçe, Patiyo haricindeki diğer futbolcularla ise İngilizce anlaştıklarını belirterek, ''Patiyo İngilizce bilmiyor, sadece Fransızca biliyor. Kadir de Fransızca bildiği için sorun kalmıyor'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Arıca: Rakip Tartacak Durumda Değiliz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement