Arsenal, Mesut Özil'i Galatasaray'a önerdi! Mali şartlar araştırılacak - Son Dakika
Spor

Arsenal, Mesut Özil'i Galatasaray'a önerdi! Mali şartlar araştırılacak

Mesut Özil'i gözden çıkaran ve pek çok takıma öneren Arsenal, Galatasaray'ın da kapısını çaldı. Bu teklif yönetimin ilgisini çekerken, Mesut'un mali şartlarının araştırılması kararı alındı.

16.08.2020 12:24  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'nın önde gelen isimleri arasında yer alan ve birçok takımın hayallerini süsleyen Mesut Özil, Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'ın da gündemine geldi. 31 yaşındaki futbolcuyu, Fenerbahçe, Başakşehir ve Milan dahil Avrupa'nın pek çok takımına öneren Arsenal, Galatasaray'ın da kapısını çaldı.

GÖRÜŞME İÇİN YETKİ BELGESİ GÖNDERİLDİ

Yıldız futbolcu için sarı-kırmızılı ekibe İngiltere'den sürpriz bir belge gönderildi. Raul Sanllehi imzalı resmi belgede, G. Saray'a Arsenal ile bir yıl sözleşmesi kalan Mesut Özil'le görüşmesi için yetki belgesi yer aldı. Bu belge sonucunda Galatasaray'ın Mesut'u ikna etmesi durumunda ikili görüşmelerin sağlanması için kulüp tarafından yetkilendirilen profesyonelin şahsi mail adresi ve telefon numarası yer aldı.

Ayrıca hem Mesut'un, hem de menajerinin kontak numara ve adresleri verildi. Galatasaray'a Mesut ile anlaşma sağlaması durumunda Arsenal olarak her türlü kolaylığın sağlanacağı hatırlatıldı. Belgenin sonunda da bol şans dilendi. Bu durum heyecana yol açarken oyuncunun mali şartlarının öğrenilmesi için çalışma başlatıldı.

NASIL GELECEK?

Galatasaray'da listenin başına Mesut Özil yazıldı. Fatih Terim de Mesut'u çok isterken hemen şartlar gözden geçirildi. Falcao, Belhanda, Feghouli, Marcao, Luyindama ve Diagne'den birisinin satılması halinde gelecek para Mesut Özil için kullanılacak.

YOK ETMEK İSTİYORLAR

Mesut, Arsenal'in koronavirüs maaş kesintisini aceleye getirildiği için reddettiğini ve o zamandan beri oynamamasının nedeni olabileceğini söyledi. Başarılı futbolcu, "Son iki yıldır beni yok etmek için uğraşan insanlar var" demişti.

BAŞKAN ONAYLADI

Kulüp profesyonelleri, Arsenal'den Mesut için gelen belgeyle heyecanlandı. Çünkü bu tarz görüşme izni olan belgeler ancak başvurulduğu zaman hazırlanan belgelerdir. Bu yüzden İkinci Başkan Albayrak'a belge gösterildi. Ardından Başkan Cengiz'in onayı ile belgeyle ilgili Arsenal'den bilgi talep edildi.

BÜYÜK DÜŞÜŞ

Arsenal'de bu sezon 18 Premier Lig maçında süre alan Mesut Özil yalnızca 1 gol ve 2 asist üretebildi. Yıldız oyuncu, istatistiksel olarak kariyerinin en kötü sezonunu geçirdi.

(Sabah)

Arsenal, Mesut Özil\'i Galatasaray\'a önerdi! Mali şartlar araştırılacak

Son Dakika Spor Arsenal, Mesut Özil'i Galatasaray'a önerdi! Mali şartlar araştırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • DEVRİM KARATINA: Gereksiz bence. Ununu elemiş, eleğini asmış; futbola ve paraya doymuş birinden ne verim beklenir ki. Mesut devri bitti artık. Aynı yerde Arda var, Emre Kılıç vb var, yazık olur... 3 2 Yanıtla
    Taskin : Paraterim alir alir gassarayi borclandirir ve kacar 0 0
  • Maksat : Maksat forma satisi reklam.ticaret kafası zaten ozil bitmiş falcao bitmiş ayikiyon 0 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Bu adam fenerbahçeli Asla Galatasaraya gelmez 0 0 Yanıtla
  • özil: oyun kurucudur ardayla ayni pozisyonda oynamiyor 0 0 Yanıtla
  • vatandaş : bu haberi hazırlayan arkadaş ne kullanıyor acaba. Fb ve başakşehir mesut için yaşıyorlar :)) daha neler.. 0 0 Yanıtla
  • Yalan haber: Her yıl olduğu gibi:)) 0 0 Yanıtla
  • Yavuz GS: Enazından belhanda dan iyidir 0 0 Yanıtla
  • Gs: Bu Mesut fb lı bize gelmesin bence 0 0 Yanıtla
  • Sancar: Bu adami alirsa gs ben birdaha gs tutmam adam alma milli takimini secmis bizim dersimize bakin yaw oynasa arsenal niye onersin 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement