ARÜ'de "Avrupa Birliği 73. Sertifika Programı" Başlıyor - Son Dakika
Güncel

ARÜ'de "Avrupa Birliği 73. Sertifika Programı" Başlıyor

ARÜ\'de "Avrupa Birliği 73. Sertifika Programı" Başlıyor

ARÜ, 11 - 15 Kasım 2013 tarihleri arasında, Ardahan Üniversitesi Âşık Şenlik Konferans Salonu'nda, "Avrupa Birliği 73. Sertifika Programı"nı düzenleyecek.

08.11.2013 19:48  Güncelleme: 19:47

Ardahan Üniversitesi, yaptığı ulusal ve uluslararası çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. Son olarak ARÜ, 11 - 15 Kasım 2013 tarihleri arasında, Ardahan Üniversitesi Âşık Şenlik Konferans Salonu'nda, "Avrupa Birliği 73. Sertifika Programı"nı düzenleyecek. ARÜ Ardahan Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu tarafından organize edilen program, 11 Kasım 2013 pazartesi günü saat 13.30'dan itibaren başlayacak. Programda alanında uzman akademisyenler tarafından beş gün boyunca eğitim seminerleri verilecek. Ayrıca en az 4 gün eğitim seminerlerini takip eden tüm katılımcılara program sonunda birer sertifika verilecek.

Program, 11 Kasım 2013 tarihinde Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nail Alkan'ın "Avrupa Birliği Nereye Gidiyor? Avrupa Birliği'nin Geleceği ve Genişleme Tartışmaları. AB'ye Üyelik Türkiye'ye Neler Getirecek?" adlı sunumu ile başlayacak. 12 Kasım 2013 tarihinde Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haydar Çakmak tarafından "Avrupa Birliği'nin Organları, Karar Alma Mekanizmaları ve Politikaları" başlıklı bir sunum gerçekleştirilecek.

Seminerler dizisinin üçüncü gününde Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan Dr. Kemal Ramoğlu tarafından "Avrupa Birliği'nin Sosyal Politikaları" adlı seminer verilecek. 14 Kasım 2013 tarihinde Prodwin Danışmanlık Yetkilisi Gamze Gedik "Avrupa Birliği'nin Tarım Politikası ve Uygulamalı Kosgeb/Ipard Projeleri" başlıklı bir sunum gerçekleştirecek. Sertifika programı, 15 Kasım 2013 tarihinde Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Levent Ersin Orallı'nın vereceği "Avrupa Birliği ve Kalkınma Ajansları Proje Döngüsü Yönetimi" konulu eğitim semineri ile tamamlanacak.

Doç. Dr. Erginal: Programa Tüm Akademisyenler, Kamu Personeli Ve Öğrenciler Katılabilir

Konuyla ilgili bilgi veren Ardahan Üniversitesi Projeler Koordinatörü ve Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Evren Erginal, "Avrupa Birliği politikaları ve projeleri konusunda uzman bir kadro tarafından gerçekleştirilecek olan 'Avrupa Birliği 73. Sertifika Programı' tüm akademisyenlerin, kamudaki personellerin ve öğrencilerin katılımına açık olacak." diyerek, ARÜ'de gerçekleştirilecek olan seminerlerin geniş bir katılıma açık olacağını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ARÜ'de 'Avrupa Birliği 73. Sertifika Programı' Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement