Gonca Vuslateri ile ayrılan Hakan Altun kendini eve kapattı - Son Dakika
Magazin

Gonca Vuslateri ile ayrılan Hakan Altun kendini eve kapattı

Geçtiğimiz aylarda oyuncu Gonca Vuslateri ile aşk yaşamaya başlayan Hakan Altun'un mutluluğu kısa sürdü. Ocak ayının ilk günlerinde ayrıldıkları ortaya çıkan çiftten Altun, zor günler geçirdiği için Bodrum'daki evine kapandı.

09.01.2021 13:42  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahnelerin müzmin bekarı 48 yaşındaki Hakan Altun, adının Ajda Pekkan ile anılmasından bir ay sonra, geçen kasımda 34 yaşındaki oyuncu Gonca Vuslateri ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkisini de sosyal medya hesabından "Anladım ki eri olmuşum ben bu aşkın. Vuslatı beklerken" sözleri ile cümle aleme ilan etmişti. Sevgililerin 30 Aralık'ta nikah masasına oturacağı söylendi. Ne var ki, 4 Ocak'ta ayrılık haberleri geldi.

AYRILIK KARARIYLA YIKILDI

Gonca Vuslateri ile ilişkisi başlayınca yakınlarına yıllardır aradığı mutluluğu bulduğunu söyleyen ama ailesinden onay alamadığı iddia edilen Hakan Altun bu ani ayrılıkla yıkıldı. Şimdilerde psikolojik olarak zor günleri geçiren şarkıcı, Bodrum'daki evine kapandı.

Aşk acısı Hakan Altun'u eve kapattı

AŞK ACISINI NOTALARA DÖKÜYOR

Birkaç sıkı dostu hariç kimsenin telefonunu açmıyor, dışarıya adım atmıyor. Söylenenlere göre; aşk acısını notalara döküyor. Gonca Vuslateri ayrılık günü Instagram'da "İnsanın umudunu kaybettiren şeyler; yalanlar, aldatanlar, sahtelikler" yazmıştı.

Gonca Vuslateri ile ayrılan Hakan Altun kendini eve kapattı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Gonca Vuslateri ile ayrılan Hakan Altun kendini eve kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sibel: Buda degisik adam her kadina asik oluyor arkasindan muateme giriyor 9 0 Yanıtla

Advertisement