Avrupa?da Türk Girişimcilerin Yatırımları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Avrupa?da Türk Girişimcilerin Yatırımları Devam Ediyor

Avrupa?da Türk Girişimcilerin Yatırımları Devam Ediyor

Avrupa'daki Türk girişimcilerin cesaretli atılımları devam ediyor.

21.12.2014 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'daki Türk girişimcilerin cesaretli atılımları devam ediyor. İdris ve Ömer Yıldız İsveç'teki başarılarını Danimarka'da devam ettirmek için Kopenhag'a bağlı Hvidovre semtinde İstikbal mobilyaları mağazası açtılar. Açılışa Boydak Holding'in yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak ve Memduh Boydak da katıldılar.

AVRUPA yeni bir ekonomik krizin içine girmeye hazırlanırken, Türk girişimcilerin yatırımları ise devam ediyor. Ömer ve İdris Yıldız mobilya branşında İsveç'teki başarılarının ardından şimdi de Kopenhag'a bağlı Hvidovre semtinde İstikbal mobilyalarının mağazasının açılışını yaptılar. 800 metre karelik alanı bulunan mağazanın açılışına Boydak Holding Başkanı Hacı Boydak, Memduh Boydak ve Murat Bozdağ katıldılar. Açılışta bir konuşma yapan Boydak Holding başkanı Hacı Boydak, Avrupa'daki 61'inci mağazalarının açılışını yaptıklarını ardından Frankfurt'ta da bir mağaza açılışı yapacaklarını belirterek, Avrupa'da ekonomik krizin izleri devam ederken iki Türk yatırımcının cesaretini takdirle karşıladığını söyledi. Hacı Boydak '2014 başında, yurt dışında 30 yeni mağaza açmayı hedefledik. Bu 25'inci mağazamız. 522 milyon dolarlık bir ihracat gerçekleştirdik. 6 milyar 150 milyon ciromuz vardı. Geçtiğimiz yıl Türkiye'de 850, Yurtdışında 300 mağazamıza yeni mağazalar eklemeye başladık. Yüzde 7'nin üzerinde bir büyüme gerçekleştiriyoruz. Dünyanın her bölgesinde bayrağımızı dalgalandırmaya devam ediyoruz. Yeni şubelerimizin açılışları devam edecek. İsveç'te Malmö ve Göteborg'da başarılı olan bu işadamlarımızı buradaki yatırımlarından dolayı da tebrik ediyorum' dedi.

DANİMARKA CİDDİ MOBİLYA ÜLKESİ

Memduh Boynak da DHA'ya yaptığı açıklamada, Danimarka piyasasının mobilyada, ciddi bir piyasa ve kültürü olduğunu belirterek 'Danimarka, mobilyada isim yapmış bir ülke. Ürün tasarımlarımızla biz de dünya çapında bir markayız. Biz mobilyalarımız ile sadece Türkler, göçmenler değil Danimarkalıları da hedefleyerek bu açılışı yaptık. Her ülkenin zevki ve tercihlerini biliyoruz. Bu piyasada kendimize yer edinmek istiyoruz. Örneğin İtalya ve Almanya'da da oldukça iddialı ve güçlüyüz. Burada da başarılı olacağımıza inanıyorum' dedi.

Ömer Yıldız da, İstikbal mobilya ile yapacakları işbirliğinde öncelikle dürüst, temiz ve taleplere cevap verebilecek bir anlayışla hareket edeceklerini belirterek amaçlarının sadece Türkler değil her türlü müşteri kitlesini hem fiyatlar, hem de kalite ile memnun etmek olduğunu söyledi. Ömer ve İdris Yıldız, açtıkları mağazalarla çok sayıda Türk gencine de iş imkanı sağlamış olduklarını söyleyerek, Avrupa'daki Türklerin artık işçilikten kurtulup, cesaretli girişimciler olduklarını söylediler. Kurdele kesiminden sonra Açılışa katılanlara İstikbal mobilyadan yastıklar dağıtıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avrupa?da Türk Girişimcilerin Yatırımları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement