Aydın'da 20 Gündür Aranan Kadının Cesedi Menderes Nehri'nde Bulundu- Kayıkla Ördek Avına Çıkan... - Son Dakika
3. Sayfa

Aydın'da 20 Gündür Aranan Kadının Cesedi Menderes Nehri'nde Bulundu- Kayıkla Ördek Avına Çıkan...

- Aydın'da 20 gündür aranan kadının cesedi Menderes Nehri'nde bulundu Kayıkla ördek avına çıkan avcıların gördüğü kadın cesedinin Rahime Yüce'ye ait olduğu belirlendiAYDIN - Aydın'da sabah saatlerinde Menderes Nehri üzerinde ördek avlamak için kayıkla nehre açılan bir grup avcı nehirde kadın...

31.12.2017 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Aydın'da 20 gündür aranan kadının cesedi Menderes Nehri'nde bulundu

Kayıkla ördek avına çıkan avcıların gördüğü kadın cesedinin Rahime Yüce'ye ait olduğu belirlendi

AYDIN - Aydın'da sabah saatlerinde Menderes Nehri üzerinde ördek avlamak için kayıkla nehre açılan bir grup avcı nehirde kadın cesedi ile karşılaştı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda nehirde bulunan kadın cesedinin yaklaşık 20 gündür aranan 42 yaşındaki Rahime Yüce'ye ait olduğu belirlendi. Nehirden çıkarılan Rahime Yüce'nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Edinilen bilgiye göre; Atça Avcılar ve Atıcılar Kulübü üyesi bir grup avcı sabah saatlerinde ördek avlamak için Yenipazar ilçesi civarından kayıkla Menderes Nehri'ne açıldı. Hasırcı Ovası Mevkii'ne gelen avcılar nehirde çalılıklara takılmış bir ceset ile karşılaşınca durumu polis ve jandarma ekiplerine ihbar etti. Bölgeye gelen ekipler Cumhuriyet Savcılığı'nın nezaretinde yaptıkları incelemede nehirdeki cesedin 20 gündür aranan Rahime Yüce'ye ait olabileceğini değerlendirdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Su Altı ekibinin dalgıçları tarafından nehirden çıkarılan cesedi yakınları ayağındaki ayakkabılardan teşhis etti. Olay yerine gelen Rahime Yüce'nin yakınları gözyaşlarını tutamazken talihsiz kadının cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

"Son görüldüğü yerden 16 kilometre ileride bulundu"

Evli ve 2 çocuk annesi olan Rahime Yüce'nin 12 Aralık günü evden çıktığı ve bir daha geri dönemediği öğrenildi. Yakınları ve ekipler tarafından yapılan arama çalışmalarında Rahime Yüce'nin kimliği ile çantası Nazilli- Bozdoğan köprüsü üzerinde bulunmuş bunun üzerine ekipler Menderes Nehri'nde arama çalışması yapmıştı. Talihsiz kadının cesedi en son görüldüğü Nazilli-Bozdoğan köprüsünden yaklaşık 16 kilometre ileride Yanipazar Hasırcı Ovası mevkiinde bulundu.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

Aydın\'da 20 Gündür Aranan Kadının Cesedi Menderes Nehri\'nde Bulundu- Kayıkla Ördek Avına Çıkan...
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Aydın'da 20 Gündür Aranan Kadının Cesedi Menderes Nehri'nde Bulundu- Kayıkla Ördek Avına Çıkan... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement