Aydın'da "Aile Eğitim Programı" Kursu Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Aydın'da "Aile Eğitim Programı" Kursu Düzenlendi

Aydın\'da "Aile Eğitim Programı" Kursu Düzenlendi

Aydın’da spor faaliyetlerini sürdüren antrenör ve gençlere yönelik eğitim sunan personeller için ‘Aile Eğitimi Programı’ kursu başlatıldı.

21.01.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da spor faaliyetlerini sürdüren antrenör ve gençlere yönelik eğitim sunan personeller için 'Aile Eğitimi Programı' kursu başlatıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen'Aile Eğitimi Programı" kursu 30 kursiyerin katılımı ile başladı.

Aydın Gençlik Merkezi Salonunda 30 saat sürecek olan kursu, Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülsen Demir, Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli Dr. Selvinaz Saçan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü personelleri Avukat Sibel Muslu, Çocuk Gelişimi Eğitim Uzmanı Sevim Yetkin, Piskolog Danışman Emarah Çoban, Sosyal Hizmetler Uzmanı Aynur Kurtay ve İnsan Kaynakları Uzmanı Dilek Selçuk tarafından aile eğitim programı öncesi hazırlık, aile eğitimi, sağlık, iktisat ve aile medya alanları ile ilgili eğitimlerin verileceği bildirildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzalana bir protokol ile başlatılan bir kurs olduğunu belirterek, "Bakanlığımız bünyesinde sportif faaliyetleri sürdüren antrenörlerimiz, memurlar ve gençlik eğitmenlerimiz katılıyor. Özellikle Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde spor eğitimi alan gençlerimizin dönem dönem ailelerinin de eğitimi gereksinim duyulduğunda bu yönde de eğitimlerinin sağlanması için personelimize yönelik bu kursların açılmasına gereksinim duyulmuştur. Düzenlenen 'Aile Eğitim Programı' 30 saat sürecektir. Bir haftaya yaydığımız kurs sonunda başarılı olan kursiyerlerimize katılım belgesi verilecektir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da 'Aile Eğitim Programı' Kursu Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement