Aydın'da Binalarda Enerji Performansı Konferansı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Binalarda Enerji Performansı Konferansı

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği "binalarda enerji performansı yönetmenliği ile yapı yönetmenliği" konulu konferans düzenledi.

11.01.2012 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği "binalarda enerji performansı yönetmenliği ile yapı yönetmenliği" konulu konferans düzenledi.

Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Salonu'nda düzenlenen konferansa, Aydın belediye meclis üyesi Altan Güney, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Metin Albeyoğlu, sivil toplum örgütü temsilcileri ile özel sektör temsilcileri katıldı.

Konferansa, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Kaynak ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yalıtım Uzmanı Makine Mühendisi Şerif Kurt konuşmacı olarak katıldı.

Ege Bölgesi ve Aydın'ın zemini hakkında da bilgi veren Kaynak, "Sert bir zeminin depremi çok hafif atlatabilir ancak uzun sürede zarar yapabileceği bir gerçektir. Depremden kaçış olmaz. Biz sağlıklı, güvenli ve yönetmenliklere uygun iyi bina yapmak zorundayız" diye konuştu.

Makine Mühendisi Şerif Kurt da, binalarda enerji performansı yönetmenliği konusunda bilgi verdi.

Katılımcıların sorularına da yanıtlar verilirken, tek ürünle ısı, su, ses ve yangın yalıtımları hakkında da bilgiler verildi.

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'da Binalarda Enerji Performansı Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement