Aydın'da bir vatandaş "Tapulu malım" dediği yolu, ulaşıma kapattı - Son Dakika
Yaşam

Aydın'da bir vatandaş "Tapulu malım" dediği yolu, ulaşıma kapattı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, tapulu arazisinden bulvar geçtiğini söyleyen bir vatandaş, bulvarın bir bölümüne kum dökerek trafiğe kapattı. Eski sahibinden "Ben buranın sorununu çözerim" diyerek arazi satın alan şahıs, adalet yerini bulsun diye de yolu kapattığını söyledi.

07.07.2020 19:27  Güncelleme: 21:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'de yaşayan Mehmet Yılmaz, Şehit Bülent Taşkıran Bulvarı'nda kendisine ait olduğunu söylediği yola kum döktü. İki şeritli yolun bir bölümünün kapalı olduğunu gören vatandaşlar, durumu polis ve zabıta ekiplerine bildirdi. Zabıta ve polisin Yılmaz'ı ikna edememesi üzerine belediye ekiplerince yolun kapalı olduğunu gösteren bariyer koyuldu.

"ARAZİYİ SATIN ALDIM"

Gazetecilere açıklama yapan Yılmaz, "Buranın sahibi, arazinin bir takım sorunlarını çözemediği için araziyi satmak istediğini söyledi. Bu arsanın kamulaştırılması için 3 defa dilekçe vermiş fakat her defasında başından savmışlar, ben de, buranın sorununu çözerim diyerek, cuma günü yolun içindeki 440 metrekarelik arsayı satın aldım. Tapuları mı da teslim aldım. Ben burayı reklam olsun diyerek kapatmadım, adalet yerini bulsun diyerek yolu kapatmaya karar verdim." şeklinde konuştu.

Aydın'da bir vatandaş tapulu arazisinden geçen bulvarı ulaşıma kapattı

ŞAHIS İKNA EDİLEMEDİ

Sorun çözülmediği takdirde yolu trafiğe açmayacağını belirten Yılmaz, amacının para olmadığını, tapulu yerinin karşılığında yer almak istediğini söyledi. Zabıta ve polisin Yılmaz'ı ikna edememesi üzerine belediye ekiplerince yolun kapalı olduğunu gösteren bariyer koyuldu.

Aydın'da bir vatandaş tapulu arazisinden geçen bulvarı ulaşıma kapattı

YOL KULLANIMA AÇILDI

Mehmet Yılmaz'ın 4 gün önce sosyal Medya hesabından, "Allah bize yol almaya da nasip etti. İnşallah yakında yolu kapatmayı da nasip eder" yazılı paylaşım yaptığını açıklayan Nazilli'nin İYİ Parti'li Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Yılmaz'ı art niyetli bulduğunu belirterek, "Sevgili hemşehrimiz 160 bin kişinin de bildiği üzere yol olduğunu bilerek satın almıştır. Akabinde de böyle bir eyleme kalkışmıştır. Kamunun kullanımına açılmış yolların kapatılması TCK anlamında da bir suçtur" dedi. Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekiplerin kazıkları sökmesi ve temizlik çalışmalarının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Aydın'da bir vatandaş tapulu arazisinden geçen bulvarı ulaşıma kapattı
Aydın\'da bir vatandaş "Tapulu malım" dediği yolu, ulaşıma kapattı
Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Aydın'da bir vatandaş 'Tapulu malım' dediği yolu, ulaşıma kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • BenShok: Belediye başkanı, Turk ceza kanuna gore kamuya ait bir yolun kapatılmasi suçtur, demiş. Birincisi, orası kamuya değil şahısa aitmiş. ikincisi, anayasa herşeyden önce şahısların mülklerini koruma altına almıştır.hiç kimse anayasadan üstün değildir.Bu ülkede kanun var, mahkeme var.Gidin orada meselenizi çözün.Kamulaştırma diye birşey var, bedelini öder alırsınız. 2 0 Yanıtla
  • Benbim: Yolun hakkını mı istedi yoksa saçma sapan bi ücret mi istedi de devlet almadı 0 2
  • adam haklı: özel mülkü istediğini yapar milletin hakkını gasp etmeyin bedelini ödeyin 1 1 Yanıtla
  • mehmet: Adam bedava fiyata yet almış onuda devlete kakalamaya calışıyor.ne kadar zeki kendini sanıyor.ben belediyenin yerinde olsa ceza keserdim. 1 1 Yanıtla
  • VALLA HAKLI: BENİMDE BAŞIMA GELDI AYNI OLDU VAH ADALETE 1 0 Yanıtla
  • Asgıntı: Neden parasını ödeyip almıyorlar da adamı suçluyorlar. Adamın malı ister kamuya açar isterse dibamit kor patlatır. 1 0 Yanıtla
  • Aynen : O yolu kapattığı için kullanamayan işi aksayan kişi sen olunca görürdük kime haklı dediğini 0 1
  • Zabide: Belediye başkanının açıklaması mantıksız saçma bir açıklama. Adam yol olduğunu bilerek aldı demiş. Senin yolunun adamın arazisinde işine. Allah ıslah etsin. 1 0 Yanıtla
  • berat: neye göre, hangi kanununa göre ceza kesecek belediye ? yol geçen arazi almak suç mu ? 0 0 Yanıtla
  • alivelideli: Adamın tapulu arazisi kardeşim. Kapatır, kapatır. Asıl sen bu zamana kadar vatandaşın arazisini niye işgal ettin. Yol geçirdin? Yol kapatma suçtur evet ama adam tapusunu gösterecek. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki taraftarı gözyaşları içinde galibiyeti izledi
    12:09 Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki taraftarı gözyaşları içinde galibiyeti izledi

    TFF 2.Lig Beyaz Grupta küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki fanatik taraftarı Bilal Aykın, takımının son dakikada bulduğu golle galibiyeti bulmasını gözyaşları içerisinde izledi. Aykın, Zonguldakspor'un üst sıralara çıkmasının esnaf için de iyi olacağını belirtti.

  • Aydın'da Gençler Ramazan Kampında Buluştu
    12:09 Aydın'da Gençler Ramazan Kampında Buluştu

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde düzenlenen Ramazan Kampı'na lise ve üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Gençler, çeşitli aktivitelerle eğlenceli bir kamp deneyimi yaşadılar ve yeni arkadaşlar edindiler. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği kamplarla gençlerin ramazan ayını daha anlamlı hale getirmek amaçlanıyor.

  • Afyonkarahisar'da Geyiğe Çarpan Minibüste 2 Kişi Yaralandı
    12:04 Afyonkarahisar'da Geyiğe Çarpan Minibüste 2 Kişi Yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen kazada, aniden yola çıkan bir geyiğe çarpan minibüsteki sürücü ve bir yolcu yaralandı. Kazada telef olan geyik ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinden kaldırıldı.

  • Efeler Belediyesi Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri'ni hizmete açacak
    12:04 Efeler Belediyesi Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri'ni hizmete açacak

    Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'ni tamamlayarak hizmete açacak. Tüm Efeler halkı açılışa davet edildi.

  • Sapanca'da Beton Yığınına Dönen İlçe
    12:04 Sapanca'da Beton Yığınına Dönen İlçe

    Para kazanma hırsı, belediyenin denetim yapmaması, eskiden tarımla anılan Sapanca'yı adeta mahvetti. Meyvesi ile ünlü ilçede artık tarlalardan bungalov yetişiyor. Ağaçların yok edildiği Sapanca beton yığınına dönmüş durumda.

  • Karabük'te Üst Geçit Kullanmayan Genç Otomobilin Çarpmasıyla Ağır Yaralandı
    12:01 Karabük'te Üst Geçit Kullanmayan Genç Otomobilin Çarpmasıyla Ağır Yaralandı

    Karabük'te minibüsten inen bir genç, üst geçit yerine yoldan geçmeye çalışınca, otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya uçarak ağır yaralandı. Kaza sonucunda ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmaktadır. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

  • Osmaniye'de 1950'lerden kalma traktörüyle çiftçilik yapan İhsan Yavuzarslan
    12:00 Osmaniye'de 1950'lerden kalma traktörüyle çiftçilik yapan İhsan Yavuzarslan

    Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde çiftçilik yapan İhsan Yavuzarslan, 1950'lerde üretilen, hurda fiyatına satın alıp tamir ettiği traktörünü hem tarımda hem de günlük işlerinde kullanıyor. Yavuzarslan, traktörüne çok özen gösterdiğini ve satmayı düşünmediğini belirtiyor.

  • Yalova'da Tersane İş Kazası: Kule Vinç Devrildi, Operatör Hayatını Kaybetti
    12:00 Yalova'da Tersane İş Kazası: Kule Vinç Devrildi, Operatör Hayatını Kaybetti

    Yalova'nın Altınova ilçesinde bulunan bir tersanede meydana gelen iş kazasında, kule vinç devrilerek operatör Ziya Yamaç'ın hayatını kaybetmesine neden oldu. Şiddetli rüzgarın etkisiyle devrilen vinç, onarım için bekleyen bir geminin üzerine düştü ve Yamaç'ın kabininde sıkışmasına yol açtı. Olay yerine AFAD, Altınova, Yalova ve Çiftlikköy belediyeleri itfaiye ekipleri sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucunda Yamaç'ın cansız bedeni kurtarılarak Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

  • Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti
    11:56 Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

    Konya'da Bekir Taşkın'ın kontrolünü yitirdiği otomobilin otobüs durağına daldığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada 6 kişi otobüs durağında beklerken, araç içinde sürücüyle birlikte 3 kişi bulunuyordu. Yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve sürücünün epilepsi hastası olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

  • Pursaklar Belediyesi'ndeki Nezaket Okulu Öğrencileri Tekne Orucu Tuttu
    11:54 Pursaklar Belediyesi'ndeki Nezaket Okulu Öğrencileri Tekne Orucu Tuttu

    Pursaklar Belediyesi'ne bağlı Nezaket Okulu öğrencileri, Ramazan ayı ile birlikte tekne orucu tutarak öğle ezanı ile birlikte iftarlarını yaptı. Pursaklar Belediyesi bağlı Nezaket Okulundaki minik öğrencileri, oruca alıştırmak ve bu ayın ehemmiyeti hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olmak amacıyla bir Ramazan ayı geleneği olan, tekne orucu etkinliği düzenleyerek çocukları oruçla tanıştırdı.

  • Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Yangın Çıktı
    11:51 Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Yangın Çıktı

    İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan 12 katlı bir iş merkezinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Maltepe Mahallesi'ndeki bir iş merkezinin 5'inci katında çıkan yangın nedeniyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor.

  • Yalova'da Tersane Kazası: Operatör Hayatını Kaybetti
    11:49 Yalova'da Tersane Kazası: Operatör Hayatını Kaybetti

    Yalova'nın Altınova ilçesinde bir tersanede kule vincinin devrilmesi sonucu kabinde sıkışan operatör hayatını kaybetti. Şiddetli rüzgar nedeniyle meydana gelen kaza sonucunda operatörün cansız bedenine ulaşıldı.


Advertisement