Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın\'dan Kısa Kısa

Muharrem ayı nedeniyle Germencik Belediyesi tarafından aşure dağıtıldı

14.11.2013 20:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Germencik Belediyesi, muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

Belediyenin önünde kazanlar içinde dağıtılan aşure, yoğun talep gördü.

Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu, "Perşembe Pazarı" nedeniyle belde ve köylerden gelenlerin de aşureden alabildiğini belirterek, "Herkesin muharrem ayı mübarek olsun" dedi.

Germencik Belediyesine işçi alımı

Belediye Başkanı Yavaşoğlu, AA muhabirine açıklamasında, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Eğinovası'nın oğlunun işe alınmasıyla başlayan polemiğin yersiz olduğunu ifade ederek, belediyeye personel alımında ve hizmette, din, dil, ırk, mezhep ve siyasi görüş ayırt etmediklerini vurguladı.

Herkesin birbirini tanıdığını ve hatta akraba olduğu bir ilçede yaşadıklarına işaret eden Yavaşoğlu, "İhtiyacımız olan bir bölüm için işe alım gerçekleştirdik. Belediye bünyesinde çalışan ve işe alınan personellerin içinde farklı siyasi görüşlere sahip ya da farklı görüşlerden ailelerin bireyleri çalışabiliyorsa, AK Parti İlçe Başkanının oğlu da aynı mantıkla çalışabilir" diye konuştu.

14 Kasım Dünya Diyabet Günü

"14 Kasım Diyabet Günü" dolayısıyla Nazilli Devlet Hastanesinde açılan stantta, kan şekeri ölçümü yapıldı.

Nazilli Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Nail Ündağ, diyabet tanısı konan kişi sayısının her geçen gün arttığını belirterek, diyabet belirtileri görülen kişilerin en yakın sağlık kuruluşuna başvurup gerekli tedaviye başlamasının, yaşam kalitesine önemli katkı sağladığına dikkati çekti.

Karpuzlu Kaymakamı Arık'tan köy ziyareti

Karpuzlu Kaymakamı Durdu Yusuf Arık, Hatıpkışla köyünü ziyaret etti.

Kaymakam Arık, köy halkına verdiği yemekteki konuşmasında, köy ziyaretleriyle ilçeyi tanıdığına işaret ederek, "Ziyaretlerde, ihtiyaçları ve sorunların çözülmesi konusunda neler yapılması gerektiğini belirliyoruz" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement