Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın\'dan Kısa Kısa

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yürütülen Gönül Elçileri Projesi, Germencik, Kuşadası ve Çine'de tanıtıldı.

15.01.2014 21:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yürütülen Gönül Elçileri Projesi, Germencik, Kuşadası ve Çine'de tanıtıldı.

Germencik Belediye Restoranı'ndaki toplantıda Kaymakam Bahri Tiryaki'nin eşi Selşah Eker Tiryaki, Kuşadası Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu'ndaki toplantıda Aydın Valisi Erol Ayyıldız'ın eşi Uzman Dr. Dilek Didem Ayyıldız, Çine Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki toplantıdaysa Aydın Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Çocuk Gelişimi Uzmanı Selvinaz Saçan, projeyle ilgili sunum yaptı.

İl genelindeki "Gönül Elçisi" sayısının, 305'e yükseldiği bildirildi.

- Nazilli Belediye Başkanı Alıcık'tan şehit mezarına ziyaret

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 19 Ekim 2011'de Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan Piyade Er Mehmet Çetin'in mezarını ziyaret etti.

Şehit Er Çetin'in Beğerli köyündeki mezarı başında dua eden Alıcık, "Şehitlerimiz, bu topraklar için hayatını feda etmiştir. Bunun için şehitlerimizi hiçbir zaman unutmamalıyız. İmkanlarımız ölçüsünde şehitliklerimizi, şehitlerimizin mezarlarını ziyaret edip dua okumalıyız" diye konuştu.

İstiklal Mahallesi'ndeki parka, şehit erin ismini verdiklerini belirten Alıcık, ellerinden geldiği kadar şehidin ailesine destek olmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

-Yıkılan lisenin yerine spor sahası yapılacak

Çine'ye bağlı Akçaova beldesinde yıkılan yarım asırlık lise binasının yerine, spor sahası yapılacağı bildirildi.

Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, gazetecilere açıklamasında, 1950 yılında yapılan ve mülkiyeti belediyeye ait eski lise binasını yıktıklarını belirterek, ortaya çıkan alana, basketbol ve voleybol sahası yapmayı planladıklarını kaydetti. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement