Aydın Güven Gürkan Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika
Güncel

Aydın Güven Gürkan Mezarı Başında Anıldı

Aydın Güven Gürkan Mezarı Başında Anıldı

SHP eski Genel Başkanı ve bakanlardan Prof. Dr. Aydın Güven Gürkan, ölümünün 8. yılında Tuzla`da mezarı başında anıldı.

24.01.2014 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SHP eski Genel Başkanı ve bakanlardan Prof. Dr. Aydın Güven Gürkan, ölümünün 8. yılında Tuzla'da mezarı başında anıldı.

Anma törenine, Gürkan'ın eşi Serap Aksoy, kızı Burcu, yakınları CHP Parti Meclis Üyesi Ercan Karakaş, Eski Çalışma Bakanlarından Mustafa Kul, CHP Kartal İlçe Başkanı Kamer Gök, Tuzla ve çeşitli ilçelerden CHP'li parti yöneticileri ve sevenleri katıldı. Prof. Dr. Gürkan'ın mezarına karanfiller bırakan sevenleri, okunan kuran-ı Kerim'den sonra daha sonra dua ettiler.

"TÜRK SİYASETİNİN UNUTULMAYACAK İSİMLERİNDENDİ"

Aydın Güven Gürkan'ın mezarı başında konuşan eski bakanlardan ve CHP Parti Meclis Üyesi Ercan Karakaş, "Aydın bey, Türk sosyal demokratlarının vicdanıydı. O bizim hocamızdı. Gerçek bir aydın olan Gürkan hiçbir maddi güvencesi olmadan Türkiye'nin daha sosyal bir ülke olması için çalıştı. Türk siyasetinden onlarca insan geçmiştir ama Aydın Güven Gürkan bu siyasetçiler içinde unutulmayanlar arasında yer almıştır" dedi.

Aydın Güven Gürkan'ın 85 yaşındaki dayısı Yüce Atasev mezarlığa girerken aniden fenalaşınca Tuzla Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Doktorlar tarafından müdahalesi yapılan Atasev'in durumunun iyi olduğu öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın Güven Gürkan Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement