Ayvalık AK Parti'den Mahalle Gezileri - Son Dakika
Yerel

Ayvalık AK Parti'den Mahalle Gezileri

Ayvalık AK Parti\'den Mahalle Gezileri

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ayvalık İlçe Başkanlığı, Yenimahalle’de halkla buluştu.

12.12.2013 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ayvalık İlçe Başkanlığı, Yenimahalle'de halkla buluştu.

AK Parti seçim otobüsü ile AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca'nın öncülüğünde gerçekleşen mahalle ziyaretinde, AK Parti'den Ayvalık Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan Sema Özcan ve Hakan Kayaalp'in yanı sıra AK Parti Ayvalık İlçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri de hazır bulundu. İlçe yönetiminin Yenimahalle'deki kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet ederken, Kadın Kolları üyelerinin ise Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Ayvalık Belediye Başkan aday adayı Sema Özcan öncülüğünde mahalledeki evlere yönelik ziyaretler gerçekleştirdikleri gözlendi.

Ayvalık AK Parti'nin Yenimahalle çıkartmasında, mahalle halkıyla bol bol sohbet ederek, Bütünşehir Yasası kapsamında Büyükşehir belediyesi haline dönüştürülen Balıkesir başta olmak üzere, bu kapsamda Altınova ve Küçükköy beldelerinin mahalle haline dönmesinin ardından daha da büyüyen Ayvalık'a söz konusu yasanın getireceği olumlu hizmetleri anlatmaları dikkatlerden kaçmadı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık AK Parti'den Mahalle Gezileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement