Aziz Kocaoğlu'nun Erdoğan'la Çektirdiği Fotoğraf CHP'lileri Kızdırdı - Son Dakika
Güncel

Aziz Kocaoğlu'nun Erdoğan'la Çektirdiği Fotoğraf CHP'lileri Kızdırdı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çektirdiği fotoğraf ve Kocaoğlu'nun Atatürk Stadı'ndaki konuşması CHP'lilerin tepkisini çekti.

13.05.2015 10:37  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan olduğu dönemde İzmir ziyaretleri sırasında Büyükşehir Belediyesi'ni hiç ziyaret etmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk kez Başkan Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti. Ancak ziyarette çekilen fotoğraf ve Kocaoğlu'nun açıklamaları çok tartışıldı.

CHP'LİLER KOCAOĞLU'NA TEPKİ GÖSTERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta sonu gittiği İzmir'deki temaslarında bir ilke imza attı. Başbakanlığı döneminde defalarca gittiği İzmir'de Büyükşehir Belediyesi'ni hiç ziyaret etmeyen Erdoğan, Cumhurbaşkanı sıfatıyla ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na gitti ve Başkan Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Erdoğan, yaklaşık 20 dakika süren ziyaret sonunda Kocaoğlu'na plaket sunarken, Başkan da kendisine Saat Kulesi'nin gümüş bir biblosunu armağan etti. Stattaki sunum ve makamdaki buluşma nedeniyle Kocaoğlu'na CHP'liler, sosyal medyada yoğun tepki gösterdi.

"O DÖRT MİLYONUN İÇİNDE BEN YOKUM"

Kocaoğlu'nun, Atatürk Stadı'ndaki, "Sayın Cumhurbaşkanım hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kentimize yaptığınız bu ilk ziyarette şahsım ve dört milyon İzmirli adına, onur verdiniz diyorum. Şahsınızı ve hanımefendiyi saygıyla selamlıyor, teşekkür ediyorum" ifadelerine tepki gösteren CHP'liler, sosyal medyadan kendileri adına teşekkür edilmemesi gerektiğini vurguladı. CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir Facebook sayfasında, "Kendisine 4 milyon İzmirli adına hoş geldiniz denmiş olabilir bürokratik nezaketten... O dört milyonun içinde ben yokum" diye yazdı. Özdemir'in yazısını CHP eski PM üyesi Levent Eyipişiren ve il yöneticisi Kemal Kaygül gibi isimler de beğendi.

'YOKUZ' DEDİLER

Seferihisar Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Mehmet Şenel sosyal medyadan, "Kocaoğlu RTE'ye 4 milyon İzmirli adına hoş geldiniz demiş, o 4 milyonun arasında Şenel Ailesi yok bilin istedim..." yazdı.

Şenel'in Facebook hesabından kullandığı ifadelerin altına Konak Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Zeynep Cücen Tulgar da "Ben ve ailem de yok" yorumunda bulundu.


Aziz Kocaoğlu\'nun Erdoğan\'la Çektirdiği Fotoğraf CHP\'lileri Kızdırdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Aziz Kocaoğlu'nun Erdoğan'la Çektirdiği Fotoğraf CHP'lileri Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (78)

  • ilyas topçuoğlu: adamın kralı recep tayyip erdoğan 63 27 Yanıtla
  • sivridil: Aziz beyin davtanişi, siyasi terbiye ve nezakettir 36 1 Yanıtla
  • TURAN: UYANIK OL TÜRKOGLU TÜRK, HAİNLER İÇİMİZDE.. HDP DENEN HAİN PARTİ PKK LİLARİN PARTİSİ..ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...CHP DENEN HAİN PARTİ ALEVİLERİN,ERMENİLERİN PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDEN ALEVİ ÖRGÜTLERE TERÖRİST DEMEDİ..BUNLAR ERMENİLERE SAYGİ DURUSUNA KALKİYORLAR..BUNLARA SAKİN OY VERMEYİN,SEHİTLERİN AĞINI ALMAYİN..CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ BİLGİLENDİRELİM...SİZE YEMİN EDERİM BU YAZDIĞIM YÜZDE YÜZ DOGRUDUR..BİZDE YALAN OLMAZ...UYANİK OLALIM.... 29 5 Yanıtla
  • fff: Ne Diktatör Ne Paşa ver oyunu DEMİRTŞA sende insan gibi yaşa 11 23 Yanıtla
  • mustafa: bu nezaketinden dolayı. cumhur başkanınıa. teşekkürlerini sunmuş. sonuçta cumhur başkanı. irdelemeye gerek yokki. 17 11 Yanıtla
  • türküz türk: böyle lider yüzyılda bir gelir bence nankörlük etmeyin taş olursunuz valla kıymetini bilelim 17 9 Yanıtla
  • türküz türk: napsınlar kızar kızar otururlar. ak parti ile yola devaaaaaaaaaam 18 7 Yanıtla
  • AKP,Lİ İZMİRLİ: helal olsun kacaoğlu sen devlete saygı gösteriyorsun 23 1 Yanıtla
  • CHP: chp'li kibarlığını göstermiş yoksa tayyip saygı duyulacak birisi değil 11 12 Yanıtla
  • ksk: bu ne kepazelik aziz pardon aciz diyem sana ayaklarınıda yıkasaydın tam olsaydı 4 19 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement