Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Yöneticileri ve Taraftarlar Kumpas Davası İçin Silivri'ye Gitti - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Yöneticileri ve Taraftarlar Kumpas Davası İçin Silivri'ye Gitti

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas Davası' için Silivri'ye geldi. Yıldırım'ın yanı sıra Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve sarı lacivertli ekibe gönül veren taraftarlar da Silivri'deydi.

27.05.2019 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım ve eski yönetimden isimler, Silivri'de görülen Kumpas Davası'nın 12. duruşmasını takip etmek için salona giriş yaptı. Yıldırım'ın yanı sıra, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri'de görülen Kumpas Davası'nın 12. duruşmasına geldi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Ceza İnfaz Kurumu'nda görülecek 12. Kumpas Davası duruşması için salona giriş yaptı. Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy önderliğinde salona giriş yapan yönetim kurulu üyelerinin daha sonra bir açıklama yapması bekleniyor.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Yöneticileri ve Taraftarlar Kumpas Davası İçin Silivri'ye Gitti

TARAFTARLAR DA ORADAYDI

Fenerbahçeli taraftarlar, Kumpas Davası için Silivri'ye geldi. Sarı-lacivertli taraftarlar eski başkan Aziz Yıldırım lehine tezahüratlar yaptı.

Fenerbahçeli taraftarlar, Kumpas Davası'nın 12. duruşması için Silivri'de toplandı. Silivri TEM yolu üzerinde bir dinlenme tesisinde toplanan yaklaşık 300 taraftar sarı-lacivertli takım ve eski Başkan Aziz Yıldırım lehine tezahüratlarda bulundu. Yıldırım'ın burada taraftarlarla buluşup bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Yöneticileri ve Taraftarlar Kumpas Davası İçin Silivri\'ye Gitti
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Yöneticileri ve Taraftarlar Kumpas Davası İçin Silivri'ye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • EKREM İMAMOĞLU: HERŞEY ÇOOOOK GÜZEL OLACAK. 1 4 Yanıtla
    -HEY-: artık mide bulandırdınız bu sözle 0 0
  • taaa : ali koç başkan fener tavşan oldu bu sene, bu sarı civcivler aziz aziz diye ağlarlar demiştim ve çıktı 2 0 Yanıtla
    MİLLİYETÇİ: Adam değilsin belli 0 0 taaa : niye gerçekler acımı geldi milli tavşanım 0 0
  • ahmet: bu halk aziz başkanı vede fenerbahceyi fetö alçaklarına karşı verdikleri mücadeleden dolayı asla unutmayacak hep şükranla anacaktır helal olsan sana başkan 0 0 Yanıtla
  • Fatih: He ya kumpas he yeniden yargilamada bile şike yok deliller usulsuz toplandi diye saldilar sizi kumpas falan hikaye şikeden aklanmak sahane ama cas yemedi bunu 0 0 Yanıtla

Advertisement