Babasının Gözyaşını Silen Tuana'ya Bir Koli Oyuncak - Son Dakika
Güncel

Babasının Gözyaşını Silen Tuana'ya Bir Koli Oyuncak

Babasının Gözyaşını Silen Tuana\'ya Bir Koli Oyuncak

Antalya'da 200 arkadaşıyla birlikte işten çıkartılan Murat Aras'ın belediye önündeki eylemde gözyaşlarını silen kızı Tuana'ya İstanbul'dan bir koli oyuncak geldi.

26.01.2015 17:13  Güncelleme: 13:42

Antalya'da yılbaşı gecesi 200 arkadaşıyla birlikte işten çıkartılan Murat Aras'ın Büyükşehir Belediyesi önündeki eylemde gözyaşlarını silen 5 yaşındaki kızı Tuana'ya İstanbul'dan bir koli oyuncak geldi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde taşeron şirket üzerinden özel güvenlik görevlisi olarak çalışırken, 200 arkadaşıyla birlikte yılbaşı gecesi işten çıkarılan Murat Aras, belediye önündeki eylemde yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamamıştı. Aras'ın gözyaşlarını elleriyle silen 5 yaşındaki kızı Tuana Türkiye'nin gündemi oldu. Aras, işten çıkartılmasından kısa bir süre sonra CHP'li Muratpaşa Belediyesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak yeniden işe başlarken, 5 yaşındaki kızı Tuana ve 2 yaşındaki oğlu Tunahan'a İstanbul'dan bir koli oyuncak geldi.

İçinden bebekler, pelüş oyuncaklar, uzaktan kumandalı otomobilin çıktığı koli, 6 yaşındaki Mila'dan hediye olarak gönderildi. Koliden emekli Dr. Tulin Tarakçı ve torunu Mila'nın yazdığı bir de not çıktı. 'Sevgili Tuana' diye başlayan notta 'Bu bebekler ve oyuncaklar sana ve kardeşine benim torunum Mila'dan hediye. Güzel günlerde annen ve babanla kardeşinle oynaman için. Sizleri öpüyorum' ifadeleri yer aldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal adına gönderilen koli, belediye ekipleri tarafından aileye ulaştırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Babasının Gözyaşını Silen Tuana'ya Bir Koli Oyuncak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement