Babylon'da Moritz von Oswald - Son Dakika
Güncel

Babylon'da Moritz von Oswald

Babylon\'da Moritz von Oswald

Goethe-Institut'un "From Germany with love" dizisi kapsamında düzenlenen konserlerde, Alman ve Türk sanatçılar birlikte müzik yapıyorlar.

19.11.2012 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konser

23.11.2012

Giriş: 22:00

Konser: 23:55

Goethe-Institut Istanbul ve Babylon

işbirliğiyle

Babylon

Şehbender Sok. 3

Beyoğlu

From Germany with Love: Moritz von Oswald feat. Tikiman

Goethe-Institut'un "From Germany with love" dizisi kapsamında düzenlenen konserlerde, Alman ve Türk sanatçılar birlikte müzik yapıyorlar. Bu kez, Almanya'da elektronik müziğin büyük isimlerinden Moritz von Oswald, efsaneleşmiş dub-tekno-beat'lerini sunacak.

Oswald'ın minimalist seslerle zenginleşen deneysel sound'una tanınmış reggae vokalisti Paul St. Hilaire, namı diğer Tikiman eşlik edecek.

Karayipler kökenli bir müzisyen olan Tikiman, uluslararası dub ve ve elektronik müzik çevrelerinin en gözde sanatçılarından biri. Düzenli olarak Roskilde, Chiemsee Reggae Summer veya Barselona'daki Sonar Festival gibi en gözde festivallerde sahne alıyor. Chain Reaction'dan Scion, The Bug, Deadbeat ve Rhythm&Sound ile birlikte Avrupa'da, ABD'de, Orta Doğu'da, Avustralya'da, Yeni Zelanda'da, Japonya'da ve Çin'de konserler verdi.

Kült labeller Rhythm&Sound, Basic Channel ve Chain Reaction'un kurucusu Moritz von Oswald ve Tikiman arasındaki ilişki dinleyicileri büyüleyici ritmlere ve seslere götürüyor; onlara kendi yorumlarını ve kendi çağrışımlarını oluşturmaları için alan tanıyor.

Müzisyenlere DJ Ertan Kurt ve DJ Kulakkurdu Ohrwurm eşlik ederek Strictly Vinyl Old School Dance'a davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babylon'da Moritz von Oswald - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement