Bağcılar'da kadınlar depremzedeler için gıda kolisi hazırladı - Son Dakika
Güncel

Bağcılar'da kadınlar depremzedeler için gıda kolisi hazırladı

Bağcılar\'da kadınlar depremzedeler için gıda kolisi hazırladı

Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezinde eğitim gören kadınlar, depremzedeler için gıda kolisi hazırladı.

28.03.2023 13:29  Güncelleme: 13:35

Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezinde eğitim gören kadınlar, depremzedeler için gıda kolisi hazırladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Bağcılar Belediyesi bünyesindeki birimlerin afet bölgesine yardımları devam ediyor. Bunlardan biri de Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi oldu.

Merkezin çalışanları ve kursiyerleri, topladıkları parayla depremzede aileler için gıda alışverişi yaptı.

Alınan gıda malzemeleri daha sonra kolilere konularak gönderilmeye hazır hale getirildi. El birliğiyle hazırlanan 100 koli, belediyenin kardeş şehri olan Malatya'nın Battalgazi ilçesine gönderilecek.

Çocuk Gelişimi sınıfı öğrencisi Şeyma Nur Kocaman, deprem bölgesine gidemediğini, buradan faydası olsun istediğini belirterek, kendi imkanlarıyla yiyecek malzemesi satın aldığını belirtti.

Kocaman, "Bu şekilde yardım etmeyi düşündüm. Rabbim kabul etsin. Bu bir insanlık görevi. Herkesin kendi yettiğince bir şeyler yapması lazım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bağcılar'da kadınlar depremzedeler için gıda kolisi hazırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement