Bakan Selçuk Kız Çocuklarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Genel

Bakan Selçuk Kız Çocuklarıyla Bir Araya Geldi

Bakan Selçuk kız çocuklarıyla bir araya geldi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: "Bugünümüzün bu çocukları, yarınlarımızın mühendisleri olacak"ANKARA - Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, '11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü' münasebetiyle...

11.10.2018 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Selçuk kız çocuklarıyla bir araya geldi

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: "Bugünümüzün bu çocukları, yarınlarımızın mühendisleri olacak"

ANKARA - Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, '11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü' münasebetiyle kız çocukları ile bir araya geldi. Selçuk burada yaptığı konuşmada "Bugünümüzün bu çocukları, yarınlarımızın mühendisleri olacak" dedi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, '11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü' münasebetiyle Saray Çocuk Evleri Sitesi'nde düzenlenen Çocuk Şenliklerine katılarak, çocuklarla bir araya geldi. Renkli görüntülerin oluştuğu şenlikte Bakan Selçuk, tüm çocuklara tek tek sarılarak sohbet etti. Bakan Selçuk, çocukların şarkı söylediği anlarda ise alkışlayarak ritim tuttu.

"Bugünümüzün bu çocukları, yarınlarımızın mühendisleri olacak"

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, gazetecilerle birlikte 'Ebru Sanatı' yaptıktan sonra çocuklara hediye dağıttı. Daha sonra burada bir konuşma gerçekleştiren Selçuk, "Biliyorsunuz bugün 'Dünya Kız Çocukları Günü.' Bugünümüzün bu çocukları, yarınlarımızın mühendisleri olacak. İnşallah bizlerden çok daha iyi yerlere gelecekler. Yarınlarımızın umutları olacaklar. Bizlerde elimizden geldiği kadar kız çocuklarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Bugün bu güzel havada piknik ortamında kız çocuklarımızla bir araya geldik. Bizler yeri geliyor onların anneleri, ablaları oluyoruz. Bu bilinçle kızlarımıza sahip çıkacağız. Onlar bizim emanetimiz" ifadelerini kullandı.

Şenlik, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un çocuklarla birlikte havaya attığı uçan balonlardan sonra son buldu.

Bakan Selçuk Kız Çocuklarıyla Bir Araya Geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Bakan Selçuk Kız Çocuklarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement