"Bakkala gidiyorum" diye evden çıktı, bir daha dönmedi! Cesedi inşaatın bodrumundaki boruda asılı olarak bulundu - Son Dakika
Güncel

"Bakkala gidiyorum" diye evden çıktı, bir daha dönmedi! Cesedi inşaatın bodrumundaki boruda asılı olarak bulundu

İstanbul Avcılar'da 15 gün önce "Bakkala gidiyorum" diyerek evden çıkan 24 yaşındaki Mesut Karataş isimli gencin cansız bedeni, inşaat halindeki bir apartmanın bodrum katında boruya asılı olarak bulundu. Olayın intihar mı cinayet mi olduğu yapılacak otopsiden sonra belli olacak.

06.11.2021 12:22  Güncelleme: 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avcılar'da 15 gün önce kaybolan Mesut Karataş isimli gencin cansız bedenine bir inşaatın bodrum katında ulaşıldı. Ekipler gencin nasıl öldüğünü belirlemeye çalışıyor.

"BAKKALA GİDİYORUM" DİYE EVDEN ÇIKTI

24 Ekim'de bakkala çıkıyorum diyerek evden ayrılan Mesut Karataş'ın cansız bedeni Avcılar ilçesi Denizköşkler Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi Yay sokakta bulunan bir inşaatın bodrum katında bulundu. İddiaya göre, gece yarısı sıralarında inşaatın bodrum katına giren 2 kişi, doğalgaz borusuna asılı bir erkek cesedi ile karşılaştı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

'Bakkala gidiyorum' diye evden çıktı, cesedi inşaatın bodrumundaki boruda asılı bulundu

KESİN ÖLÜM NEDENİ BELİRLENECEK

Olay yerine gelen polis ekipleri, Karataş'ı doğalgaz borusuna asılı olarak buldu. Karataş'ın cansız bedeni, olay yeri ekiplerinin incelemelerinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

AİLESİ, TELEVİZYONA ÇIKMIŞTI

Öte yandan, 24 Ekim'den beri haber alamadıkları Mesut Karataş'ın bulunması için bir televizyon kanalına çıkarak kendisini arayan ailesi de olay yerine geldi. Polisin çalışmalarını takip eden ve ölüm haberini alan aile fertleri gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Karataş'ın intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiğini araştırıyor.

'Bakkala gidiyorum' diye evden çıktı, cesedi inşaatın bodrumundaki boruda asılı bulundu
"Bakkala gidiyorum" diye evden çıktı, bir daha dönmedi! Cesedi inşaatın bodrumundaki boruda asılı olarak bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Bakkala gidiyorum' diye evden çıktı, bir daha dönmedi! Cesedi inşaatın bodrumundaki boruda asılı olarak bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement