Balbay'dan "Milli Anayasa Hareketi" Açıklaması - Son Dakika
Politika

Balbay'dan "Milli Anayasa Hareketi" Açıklaması

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, basında çıkan haberlerin aksine "Milli Anayasa Hareketi" içinde yer almadığını açıkladı.

23.02.2016 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, basında çıkan haberlerin aksine "Milli Anayasa Hareketi" içinde yer almadığını açıkladı.

Balbay, yaptığı yazılı açıklamada, basında, kendisinin de içinde bulunduğu ifade edilerek, "Milli Anayasa Hareketi start verdi" başlıklı haberlerin yer aldığını kaydetti.

Haberlere konu bu hareketin içinde yer almadığını vurgulayan Balbay, bu yönde herhangi bir yerde bir toplantıya da katılmadığını bildirdi.

Balbay, "Milli Anayasa Hareketi"nin oluşumuyla ilgili 9 Şubat'ta basın açıklaması yaptığını anımsatarak, söz konusu açıklamada, "Bu çalışmayı yapacak arkadaşları temsilen Sayın Nusret Senem ziyaretime geldi. Benim de katkı koymamı istediler. Ancak kamuoyuna yapılan açıklamada olduğu gibi aktif olarak yönetime katılmak benim açımdan uygun olmayacaktır. Çünkü partim Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu konudaki çalışmalarına katkı vermek istiyorum. CHP dışındaki çalışmalara istendiği ölçüde düşüncelerimi paylaşarak katkıda bulunabilirim" ifadelerini kullandığını aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Balbay'dan 'Milli Anayasa Hareketi' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement