Balbay: Şiir Okuyan Adamdınız, Bildiğini Okuyan Adam Oldunuz (2) - Son Dakika
Güncel

Balbay: Şiir Okuyan Adamdınız, Bildiğini Okuyan Adam Oldunuz (2)

Balbay: Şiir Okuyan Adamdınız, Bildiğini Okuyan Adam Oldunuz (2)

İlhan SELÇUK, TURHAN SELÇUK VE MAHZUNİ'NİN MEZARLARINI ZİYARET Mustafa Balbay daha sonra, Nevşehir'in Hacıbektaş İlçesi'ne gitti.

02.01.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlhan SELÇUK, TURHAN SELÇUK VE MAHZUNİ'NİN MEZARLARINI ZİYARET

Mustafa Balbay daha sonra, Nevşehir'in Hacıbektaş İlçesi'ne gitti.  Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu, CHP Nevşehir İl Başkanı Mehmet Değirmenci'nin yanı sıra 150'ye yakın araçtan oluşan konvoy ile karşılanan Balbay'a, emekli öğretmen Cemil Zengin boş bir ayakkabı kutusu vererek, "Yeni yıla boş ayakkabı kutusu ile girdik, ama gururumuzla girdik" dedi.

Balbay ve beraberindekiler daha sonra Çilehane bölgesindeki Ozanlar Yolu üzerinde 'İz Bırakan Aydınlar" mezarlığına geldi. Çok sayıda vatandaş tarafından coşku ile karşılanan Balbay, Cumhuriyet Gazetesi eski imtiyaz sahibi ve başyazarı İlhan Selçuk ile kardeşi Türk karikatürcülüğünün duayen ismi Turhan Selçuk ve Aşık Mahzuni Şerif'in mezarlarını ziyaret etti. İlhan Selçuk'un mezarı başında "İlhan abi ben geldim, belki biraz geciktim" diyen Balbay, mezarlara karanfil bıraktı. Balbay yaptığı konuşmada, 57 ay yattığı cezaevinden çürüyerek değil, sapasağlam yürüyerek çıktığını söyledi. Balbay, "Ve bundan sonra da bu yürüyüşümüzü İlhan Selçuk'ların, Uğur Mumcu'ların, Mahzuni'lerin özlemi olan daha aydınlık bir Türkiye için yapıyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balbay: Şiir Okuyan Adamdınız, Bildiğini Okuyan Adam Oldunuz (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement