Balıkesir'de cadde ortasındaki bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Balıkesir'de cadde ortasındaki bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Balıkesir'de cadde ortasındaki bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı Bıçaklayan zanlı ise kaçarken yoldan geçen bir kişinin bisiklet parçası fırlatması sonucu yakalandı Balıkesir'in Edremit İlçesinde iki kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

27.12.2022 18:02  Güncelleme: 21:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de cadde ortasındaki bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Bıçaklayan zanlı ise kaçarken yoldan geçen bir kişinin bisiklet parçası fırlatması sonucu yakalandı

BALIKESİR - Balıkesir'in Edremit İlçesinde iki kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Soğanyemez Mahallesi Kurşunlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Yolda karşılaşan E.Ç. ile Ayhan Sargut (58)arasında bilinmeyen nedenle tartışma bıçaklı kavgaya döndü.

Kalp, boyun, sağ ve sol el ve sağ karın bölgelerinden yaralanan Ayhan Sargut 112 ekipleri tarafından Edremit Devlet Hastanesine sevk edildi. Ortalığın kan gölüne döndüğü olayda Ayhan Sargut kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Saldırgan E.Ç. ise olay yerinden kaçarken oradan geçmekte olan S.B.'nin bisiklet parçasının fırlatarak başından yaralayarak durdurması sonucu yakalandı.

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Ayhan Sargut'un cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Konuyla ilgili Edremit Cumhuriyet Savcılığı soruşturma sürüyor.

Balıkesir\'de cadde ortasındaki bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Balıkesir'de cadde ortasındaki bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement