Balıkesir'de Panayır Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'de Panayır Heyecanı

Balıkesir\'de Panayır Heyecanı

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından düzenlenen Şamlı panayırı renkli görüntülere sahne oldu.

26.06.2014 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından düzenlenen Şamlı panayırı renkli görüntülere sahne oldu. 250 esnafın katıldığı 50 dönümlük alanda düzenlenen panayıra vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Karesi Belediyesi'nin 25-26 Haziran tarihlerinde Şamlı Mahallesi'nde düzenlediği panayır Ramazan öncesinde Balıkesir'e hareket getirdi. 50 dönümlük açık bir alana kurulan panayır, 250 esnafın katılımı ile gerçekleşti. Panayıra Karesi Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Hocaoğlu, Yasin Sağay, İlçe jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sabittin Keskin, Ak Parti İl Başkan Vekili Baki Yarımdağ, Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir, Altıeylül Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Şafak, Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat, TÜMSİAD Başkanı Eşref Koçak, CHP İl Başkan Yardımcısı Fazlı Kamalı, Şamlı Mahallesi Muhtarı Rahmi Demirbay, tüm belediye müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Panayır alanını gezen Başkan Yücel Yılmaz ve protokol üyeleri esnafla sohbet etti, ürünleri inceledi. Panayırda vatandaşların daha güzel dakikalar geçirmesi için Karesi Belediyesi bir dizi program hazırladı. Panayır alanında kurulan sahnede Balıkesir Mehteran Takımı çaldığı marşlarla vatandaşları coştururken, Harman Halk Dansları ekibinin halk oyunları gösterisi de görsel bir şölene döndü. Ritmin Dansı Kent Orkestrası'nın davul şovu da halktan tam alkış aldı.

Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, panayırda yaptığı konuşmada, "Toplumu bir arada tutan kültürdür. Kültürün bir özelliği de biraraya gelinen cemiyetlerdir. Hep beraber yılların geleneği olan Şamlı Panayırı'nda birarada olmaktan bende çok mutluyum. Şamlı Panayırı'nın giderek artan güzel bir panayır olmasını istiyorum. Bu yıl Ramazan Ayı'nın başlamasından dolayı panayırı iki gün tuttuk. Bundan sonraki panayırlarda giderek artan bir coşkuyla daha eğlenceli, insanımızı birbirine kaynaştıran yeteneklerini gösterebildikleri, gençlerimizin uzun vadede anı olarak hatırlayabilecekleri güzel panayırlar diliyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir'de Panayır Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement