Balıkesir Duman, Zeytinli'de Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Duman, Zeytinli'de Coşturdu

Balıkesir Duman, Zeytinli\'de Coşturdu

Duman, Zeytinli'de coşturdu Türkiye'nin en büyük müzik festivallerinden "Zeytinli Rock Festivali"nin ikinci gününde sahne alan Duman, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

22.08.2015 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Duman, Zeytinli'de coşturdu

Türkiye'nin en büyük müzik festivallerinden "Zeytinli Rock Festivali"nin ikinci gününde sahne alan Duman, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali'nin ikinci gününde ana sahnede Duman, Bulutsuzluk Özlemi, Ceylan Ertem, Umut Kuzey, Niyazi Koyuncu, TNK ve Nükleer Başlıklı Kız konser verdi. Bulutsuzluk Özlemi'nin ardından 3 saate yakın bir performans sergileyen Duman, festivale katılan binlerce müzikseveri coşturdu.

Festivalin "Keşif Sahnesi"nde ise Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Adamlar, gösterdikleri performanslarla dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Zeytinli Rock Festivali'nin üçüncü gününde bugün ana sahnede Şebnem Ferah, Redd, Demir Demirkan, İskender Paydaş, Melis Danişmend, Sattas, Suzi'nin Turtası konser verecek. Keşif Sahnesi'nde ise Başıbozuk, Nilipek, Burcu Tatlıses, Shukar Muzika, Supernova Reggae Band, Tuz, La Dee Eda, Derinlik Hissi sahne alacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Duman, Zeytinli'de Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement