Bandırma'da trafikte "önce yaya" denetimleri sürüyor - Son Dakika
3. Sayfa

Bandırma'da trafikte "önce yaya" denetimleri sürüyor

Bandırma'da trafikte "önce yaya" denetimleri sürüyor Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile yaya ve sürücüleri bilgilendirmek için denetimlerini sürdürüyor.

05.11.2022 11:26  Güncelleme: 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma'da trafikte "önce yaya" denetimleri sürüyor

BALIKESİR - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile yaya ve sürücüleri bilgilendirmek için denetimlerini sürdürüyor.

Bandırma'nın en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi'nde Trafik ekiplerince yapılan 2 saatlik uygulamada, yaya geçidi kuralını ihlal eden araçlara cezai işlem uygulandı. Kurallara uymayan sürücüye 888'er lira cezai işlem yapıldı. Öte yandan kural ihlal eden sürücülerin çokluğu dikkat çekti.

Sürücülerin büyük çoğunluğu trafik ekiplerini gördükten sonra yol verd.i Polis ekiplerinin gelmeden önceki yaya geçitlerinde yol verme oranı polis ekipleri geldikten sonra büyük oranda arttı. Yapılan uygulamaların devam edeceği ve yayaların güvenle ulaşımlarını sağlayabilmeleri adına çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.

Bandırma\'da trafikte "önce yaya" denetimleri sürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Bandırma'da trafikte 'önce yaya' denetimleri sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement