Bartın'da su taşkını.. Şiddetli yağmurun ardından ırmak taştı - Son Dakika
Güncel

Bartın'da su taşkını.. Şiddetli yağmurun ardından ırmak taştı

Bartın'da su taşkını.. Şiddetli yağmurun ardından ırmak taştı Bartın'da etkili olan sağanak yağışlar sonrası kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen Bartın Irmağında su seviyesi yükseldi.

12.04.2021 12:51  Güncelleme: 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da su taşkını.. Şiddetli yağmurun ardından ırmak taştı

BARTIN - Bartın'da etkili olan sağanak yağışlar sonrası kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen Bartın Irmağında su seviyesi yükseldi. Bartın Irmağı'nın bazı noktalarında taşkınlar oluştu.

Bartın'da etkili sağanak yağmur ve yüksek kesimlerde eriyen kar sularıyla birlikte kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen Bartın Irmağında su seviyesi yükseldi. Çağlayan mevkiinde piknik alanına giden yol sular altına kalırken aydınlatma direkleri ve ağaçlar sular altında kaldı. Yalı mevkiindeki tarihi iskeleye kadar sular yükselirken bazı iskelelerin su altında kaldığı görüldü.

Su seviyesinin artmasının ardından Akçalı, Kabagöz, Hasanlar, Fırınlı, Sipahiler ve Epçiler köylerine ulaşım farklı yollardan sağlanıyor.

Öte yandan Topalali-Afrunda köyleri arasında bağlantıyı sağlayan ve bir süre önce bakıma alınan köprüde sel tehlikesi nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Bartın\'da su taşkını.. Şiddetli yağmurun ardından ırmak taştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bartın'da su taşkını.. Şiddetli yağmurun ardından ırmak taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement