Başarılı Öğrencilere Kaymakam Özefe'den Altın Ödül - Son Dakika
Yerel

Başarılı Öğrencilere Kaymakam Özefe'den Altın Ödül

Başarılı Öğrencilere Kaymakam Özefe\'den Altın Ödül

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, SBS ve LYS'de başarılı olan öğrencileri altınla ödüllendirdi.

31.07.2013 09:58  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, SBS ve LYS'de başarılı olan öğrencileri altınla ödüllendirdi.

Başarılı öğrencileri kaymakamlık toplantı salonunda kabul eden Kaymakam Özefe, Erdemli'de eğitim kalitesinin her geçen gün arttığını belirterek, "SBS'de bütün soruları doğru yanıtlayıp 700 tam puan alarak Türkiye birinciliği elde eden Yıldırımhan Koleji öğrencisi Cemre Ünal ile LYS'de Mersin il birinciliği ve Türkiye 28.'liğini elde eden Hazar Benan Ünal'ı başarılarından dolayı kutluyorum" dedi.

Gerek LYS gerekse SBS sınavlarında iki öğrencinin Türkiye genelinde başarılı olmasının ilçe adına son derece önemli ve güzel bir gelişme olduğunu ifade eden Özefe, "Her iki öğrencimizi tebrik ediyorum, onları yetiştiren ailelerini ve öğretmenlerini de tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin bu elde ettikleri başarısı ilçemizdeki diğer öğrencilerimiz için örnek olacak bir başarıdır. Öğrencilerimizin başarısında okul ve dershane öğretmenlerinin çabaları, emekleri burada yol gösterici olmuştur. Ben gençlerimizi tebrik ediyorum. Gençlerimiz bundan sonraki öğrencilik hayatlarında ve sonrasında memleketimize faydalı, yararlı insanlar olacaklar. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

SBS birincisi Cemre Ünal eğitimini Mersin Burç Fen Lisesi'nde, Hazar Benan Ünal ise Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünde sürdürmek istediğini belirtti.

Ziyarete Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Top, Yıldırımhan Koleji Müdürü Aydın Kurt ve Cemre'nin ailesi ile Çözüm Dershanesi Kurucusu Erdal Serin ile Hazar Benan Ünal'ın ailesi de katıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Öğrencilere Kaymakam Özefe'den Altın Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement