Başbakan Yardımcısı Arınç'ın Kabulü - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Arınç'ın Kabulü

Başbakan Yardımcısı Arınç\'ın Kabulü

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Senegal Cumhurbaşkanı Sözcüsü Abou Abel Thiom ve beraberindekileri kabul etti.

22.04.2013 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Senegal Cumhurbaşkanı Sözcüsü Abou Abel Thiom ve beraberindekileri kabul etti.

Arınç, Başbakanlıktaki kabulün basına açık bölümünde, geçen yıl kasımda Senegal'e resmi ziyaret gerçekleştirdiklerini ve orada Türkiye- Afrika Medya Formu'nun temsilcileriyle toplandıklarını hatırlatarak, Türkiye-Afrika Medya Formu'nun Türkiye'de yapılmasından sonra Senegalli yetkililerin de forumun ülkelerinde toplanması talebinde bulunduğunu söyledi.

Söz konusu organizasyonda, Afrika Medya Formu temsilcisi ve 20 yakın ülkeden gelen diğer temsilcilerle Türkiye ile Afrika arasında medya iletişiminin nasıl güçlenmesi gerektiğini konuştuklarını belirten Arınç, şöyle konuştu:

"Sayın Başbakanımız da Senegal'i resmen ziyaret etmişti. Oradan sıcak izlenimlerle döndük. Arkadaşlarımız bu kez Türkiye'yi ziyaret ediyorlar. Herhalde onlarla Türkiye-Afrika ve Türkiye-Senegal medya ilişkilerini tekrar görüşmüş olacağız."

Başbakan Yardımcısı Arınç'ın konuşmasının ardından basına kapalı devam eden kabulde, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, AA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Salih Melek ve diğer ilgililer hazır bulunurken, Senegal heyetinde devlet televizyonu, gazetesi ve haber ajansının genel müdürleri ile Turizm Bakanlığı temsilcisi yer aldı. - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Arınç'ın Kabulü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement