Başkan Akcan'dan Şiir Yarışmasında Birinci Olan Öğrenciye Ödül - Son Dakika
Yerel

Başkan Akcan'dan Şiir Yarışmasında Birinci Olan Öğrenciye Ödül

Başkan Akcan\'dan Şiir Yarışmasında Birinci Olan Öğrenciye Ödül

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yapılan şiir ve kompozisyon yarışmasında 15 Temmuz adlı şiiri ile birinci olan Zeliha Hikmet adlı öğrenciyi Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir sınıfında ziyaret ederek ödüllendirdi.

02.11.2016 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yapılan şiir ve kompozisyon yarışmasında 15 Temmuz adlı şiiri ile birinci olan Zeliha Hikmet adlı öğrenciyi Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir sınıfında ziyaret ederek ödüllendirdi.

Akyazı Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11.sınıfta okuyan başarılı öğrenci Zeliha Hikmet 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yapılan şiir ve kompozisyon yarışmasında 15 Temmuz adlı şiiri ile birinci oldu. Yarışma birincisi öğrencinin bu başarısı hem belediye başkanı Hasan Akcan hem de İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir tarafından ödül ile taçlandırıldı. Kendisini tebrik etmek üzere gelen Başkan Akcan ve Özdemir'e şiiri yazarken yaşadığı duygu ve düşüncelerini ifade eden Zeliha Hikmet yazdığı şiir ile ilgili olarak, " Ülkemizin birlik ve beraberliği, barış ve kardeşlik için o an içimden geçenleri şiirime yazdım. Belediye başkanımız ve İlçe Milli eğitim Müdürümüz de çok beğendiler kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Akyazı Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul bahçesinde öğrencilere konuşma yapan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, "Okul arkadaşınız arkadaşınız Zeliha Hikmet 29 Ekim cumhuriyet Bayramı töreninde okuduğu 15 Temmuz adlı şiiri ile bizleri çok duygulandırdı. Bu güzel şiir ödülsüz olmaz dedik. Zaten o şiir de yarışmada birinci seçilmiş. Bizlerde arkadaşınız Zeliha Hikmet'i tebrik etmek ve ödüllendirmek üzere buradayız. Vatan aşkı, Millet aşkı, Bayrak aşkı, bir bedende nasıl cereyan ediyorsa işte böyle bir anda da kalemi eline alır o aşkı kağıda de sınırlı sayıda kelimelerle şiir olarak bile olsa dökebilirsiniz. Vatan aşkı kağıtlara sığmaz aslında. Belki bıraksak arkadaşınız daha ne kadar çok yazacağı şey vardır vatan aşkı ile ilgili olarak. Netice de bu bir şiir kompozisyon yarışması olduğu için de arkadaşınız da bunu şiirinde çok güzel anlatmış kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan konuşmasının ardından 15 Temmuz adlı şiirin sahibi Akyazı Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11.sınıf Zeliha Hikmet'i çeyrek altın ile ödüllendirdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akcan'dan Şiir Yarışmasında Birinci Olan Öğrenciye Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement