Başkan Altepe'den, Marmara Belediyeler Birliği Personeline Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Başkan Altepe'den, Marmara Belediyeler Birliği Personeline Teşekkür

İstanbul'da bir dizi temasta bulunan Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Züver Çetinkaya ve Marmara Belde Yapım Şirketi Müdürü Yeşim Bayraktaroğlu'ndan bilgi aldı.

01.06.2012 10:33

İstanbul'da bir dizi temasta bulunan Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Züver Çetinkaya ve Marmara Belde Yapım Şirketi Müdürü Yeşim Bayraktaroğlu'ndan bilgi aldı. Başkan Altepe, özenli çalışmalarından dolayı Birlik personeline teşekkür etti.

Çeşitli görüşme ve temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a gelen Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Marmara Belediyeler Birliği'nin Eminönü'nde bulunan merkez binasını da ziyaret etti.

Marmara Belediyeler Birliği'nin çalışmaları hakkında Başkan Altepe'ye bilgi veren Birlik Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, "2012 Yaz döneminde de oldukça yoğun bir çalışma temposu bizleri bekliyor. Üye belediyelerimizle yaptığımız protokoller kapsamında eğitimlerimize devam ederken, yurtiçi ve yurtdışı teknik temas ve tanıtım organizasyonlarımız da sürüyor. Ayrıca Abant ve Çerkezköy'de düzenleyeceğimiz zabıta ve itfaiye personeli görevde yükselme programlarımıza katılım oldukça yüksek. 21-23 Haziran Kartepe'de gerçekleştirmeyi planladığımız Başkanlar Toplantısı'nın temasını da 'Medya ve Halkla İlişkiler Boyutuyla Kentsel Dönüşüm' olarak, Encümen Heyetimizin onayıyla belirledik. Üye belediyelerimizin istek ve talepleri konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

ŞİRKET MÜDÜRÜ YEŞİM BAYRAKTAROĞLU DA BİLGİ VERDİ

Başkan Altepe, Marmara Belediyeler Birliği'nce düzenlenen eğitim programlarının yanı sıra yurtdışına yapılan teknik temas, tanıtım ve inceleme programları hakkında da bilgi aldı. 11-18 Haziran tarihlerinde yapılacak Singapur- Malezya programının içeriğiyle ilgi, Başkan Altepe'ye bilgilendirmede bulunan Marmara Belde Yapım Şirketi Müdürü Yeşim Bayraktaroğlu, Singapur'da şehir planlaması ve turizm yönetimi, Malezya'nın Başkenti Kuala Lumpur'da ise, belediyecilik alanında öne çıkan uygulamalar, toplu taşımanın verimli işleyişi ile ilgili teknik çalışma yapılacağını açıkladı.

Marmara Belediyeler Birliği'nin iştirak şirketi olan Marmara Belde Yapım ve Eğitim Şirketi Müdürü Yeşim Bayraktaroğlu, "Organizasyon kapsamında Kuala Lumpur Belediyesi ve Singapur Kalkınma Konseyi ile de resmi görüşme yapılarak, iki ülke arasındaki yerel yönetim sistemleri karşılaştırılacak" dedi.

BAŞKAN ALTEPE'DEN BİRLİK PERSONELİNE TEŞEKKÜR

Bilgilendirmeden dolayı teşekkür eden Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Geniş kapsamlı düşünerek çalışmalarımızı ve eğitim programlarımızı sürdürmemiz sevindirici. Marmara bölgesindeki 230 belediyenin çatı kuruluşu olduğumuz gerçeğini bir an olsun aklımızdan çıkarmadan çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edilmesini istiyor, özenli çalışmalarından ötürü Birlik personelimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

BAB-I ALİ'YE, TÜRKİYE'NİN İLK YERLİ TRAMWAYI İPEKBÖCEĞİ'Nİ ANLATTI

Daha sonra Marmara Belediyeler Birliği Personeli ile kısa bir toplantı gerçekleştiren Başkan Altepe, personelle hatıra fotoğrafı çektirerek Birlik'ten ayrıldı. İstanbul temasları kapsamında Mövempick Otel'de 111.'si düzenlenen Bab-ı Ali Toplantıları'na da katılan Başkan Altepe, "Tarım ve Sanayi Kentinden İleri Teknoloji Kenti Olmaya Geçiş Sürecinde Bursa" konulu bir sunum yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin danışmanlığında üretilen Türkiye'nin ilk yerli tramvayı "İpekböceği"nin detaylarını anlatan Başkan Altepe, düne kadar yan sanayi merkezi olan Bursa'nın tramvay üretimi ile ana sanayide de önemli bir aktör konumuna geldiğini kaydetti. Başkan Altepe'ye İstanbul temasları kapsamında Başkan Danışmanı ve aynı zamanda yerli Tramvay Proje Direktörü Taha Aydın ile Basın koordinatörü Fehim Ferik eşlik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Altepe'den, Marmara Belediyeler Birliği Personeline Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement