Başkan Çakır'dan Kutlama Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çakır'dan Kutlama Mesajı

Gençlik ve Spor Bayramını Gençlik Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Yüksel Çakır bir kutlama mesajı yayınladı.

19.05.2012 13:20

Gençlik ve Spor Bayramını Gençlik Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Yüksel Çakır bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Çakır yaptığı yazılı açıklamada; "Büyük milletimizin tarihteki en parlak başarılarından biri olan Milli Mücadele ateşinin yakıldığı günün 93. yıldönümünü kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsuna ayak basarak Anadolu da direnişi başlattığı bu günü takip eden Sivas, Erzurum Kongreleri, Amasya Tamimi ve ardından gerçekleşen Kurtuluş Savaşı ile öz malımız olan bu toprakların emperyalist işgalcilere terk edilemeyeceğini bütün dünyaya haykırdık. 93 yıl önce ayağa kalkan bu millet, verdiği mücadele ile dünyaya ilelebet var olacağını ve ilelebet bağımsız bir devletin sahibi olacağını bir kez daha ispat etmiştir.

Ulu önder, bu günü Türk Gençliği'ne armağan ederken, yarınların müreffeh, aydınlık, muasır medeniyetler seviyesinin kat be kat önüne geçmiş Büyük Türkiye'sini inşa edecek en güvenilir elleri tercih etmiştir. Türk Gençliği, bu milletin ve Cumhuriyetin teminatıdır.

93 Yıl sonra bu gün Gençlik ve Spor Bayramını Gençlik Haftası olarak kutluyoruz. Bir haftaya yayılmış yoğun ve etkin programlar ile spor müsabakaları, kültürel etkinlikler, konserler, eğlenceler ile şenlik havasında bir hafta kutluyoruz. Bu günün asıl sahipleri Türk Gençliğinin Gençlik Haftası, milletimizin ve hemşehrilerimin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun" şeklinde ifade etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çakır'dan Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement