Başkan Canlı, Türkiye Kamu Sen Şube Başkanlığını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Canlı, Türkiye Kamu Sen Şube Başkanlığını Ziyaret Etti

Başkan Canlı, Türkiye Kamu Sen Şube Başkanlığını Ziyaret Etti

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, 27 Şubat 2014 Perşembe günü Türkiye Kamu Sen Şube Başkanlığı'nı ziyaret etti.

03.03.2014 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Canlı'nın ziyaretinde, Türkiye Kamu Sen Gümüşhane Şube Başkanı Mustafa Fevzi Akçay, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Mustafa Aydın, Türk Tarım Orman Sen İl Temsilcisi Muammer Mermer, Türk Büro Sen İl Temsilcisi Rıdvan Yılmaz, Türk Diyanet Vakıf Sen İl Temsilcisi İmdat Zor, Türk İmar Sen İl Temsilcisi Hasan Aktaş ve çok sayıda sendika üyesi hazır bulundu.

Ziyaret sırasında yapılan ikramların ardından konuşan Başkan Canlı şunları söyledi:"Yerel yönetim seçimlerini kim kazanırsa kazansın ilimizde devam eden üç önemli yatırımlar olan Dere ıslahı, Bahçecik'teki baraj ve çevre yolu projeleri zaten devam edecektir. Spekülasyon konusu olan Gümüşhane içme suyu, Halk Sağlık Müdürlüğü personelleri tarafından devamlı kontrol edilmektedir. Eğer şebeke suyumuz kirli olsaydı, şu ana kadar neden raporlarda bu belirtilmedi. Demek ki şebeke suyumuz gayet temizdir. İktidar partisinin alamadığı kaynakları rahatlıkla bizim Belediyemiz almıştır.

Trabzon'da kurulan Doğu Kalkınma Ajansından Karadeniz bölgesinde en çok proje kapsamında desteği Gümüşhane Belediyesi almıştır. Zafer meydanına yapımına başlanacak olan iki katlı otopark ihalesi yapılarak, Seçimlerden önce çalışmalara başlanılacaktır. Altı iki katlı otopark, üstü ise çok güzel bir kent meydanı olacak. İnönü Mahallesi Mordut mevkiinde heyelan olup boşaltılan alana ise İş Merkezi ve Toplu konut yapacağız. Naim Ağaç spor tesisleri yanı altı iki katlı otopark ve üstü de iş yeri ve düğün salonu olacak. Kıbrıs çarşısındaki Pazar yerinin düzenlenmesi, Sebze hali, Dere yanları ıslahı, Mezbahana, Sosyal donatılarlar ve başka hazırlayacağımız bir çok projeyle Gümüşhane'yi yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. Kültür faaliyetlerine önem verip Gümüşhane'nin tarihini bilimsel çalışmalar ışığında yeniden sağlam doneler üstüne oturtarak, gün yüzüne bilinmeyenler yanlarımızı çıkarmak istiyoruz. Gümüşhane'nin yetiştirmiş olduğu değerlerin eserlerini toplumla paylaşmak istiyoruz. Gümüşhanemiz daha yaşanabilir, daha modern, daha çok insanların ihtiyaçlarını karşılayabilen ve sosyal donatıları zengin bir şehir olma yolunda ilerleyecektir."

Türkiye Kamu Sen-Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Fevzi Akçay, ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını ifade edip, Başkan Canlı'ya teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Canlı, Türkiye Kamu Sen Şube Başkanlığını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement