Başkan Çetin: "Çözmediğimiz Hiçbir Sorun Kalmıyor" - Son Dakika
Güncel

Başkan Çetin: "Çözmediğimiz Hiçbir Sorun Kalmıyor"

Başkan Çetin: "Çözmediğimiz Hiçbir Sorun Kalmıyor"

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Başkan Çukurova’yı Dinliyor" ekibimiz ile hangi mahallede, hangi sitede, hangi apartmanda ne sorun var, hepsine vakıfız. Bir yol haritası dahilinde hepsini çözüyoruz.

31.01.2018 12:15

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Başkan Çukurova'yı Dinliyor" ekibimiz ile hangi mahallede, hangi sitede, hangi apartmanda ne sorun var, hepsine vakıfız. Bir yol haritası dahilinde hepsini çözüyoruz. Çözmediğimiz hiçbir sorun kalmıyor" dedi.

Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini not alan "Başkan Çukurova'yı Dinliyor" ekibi, taleplerini ilgili müdürlüklere ileterek, sorunların çözülmesini sağlıyor. Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde çalışmalarını sürdüren ekibin gün sonunda çıkardığı talepler, rapor halinde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e sunuluyor.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sorunları ve talepleri iletme konusunda Çukurovalıların çok şanslı olduğunu, 'Başkan Çukurova'yı Dinliyor' ekibinin çalmadık kapı bırakmadığını ifade ederek ilçe genelinde her türlü şikayet ve talebi anında öğrenebileceği "Başkan Çukurova'yı Dinliyor" projesini çok önemsediğini söyledi. Başkan Çetin, "Bizim belediyecilik anlayışımız halka dokunan, halkın içinde halkla birlikte yöneticilik yapan, halkın sorunlarını çözmeye endeksli sosyal belediyecilik anlayışı. Ekibimiz tüm mahallelerde yaşanan sorunları ve önerileri raporlar halinde bana ve ilgili birimlere sunuyor. Biz herkesi, her kesimi, tüm Çukurova'yı dinliyoruz. Gerçek anlamda Başkan Çukurova'yı dinliyor. Çukurova'da 400 bine yakın vatandaşımız yaşıyor. Başkan Çukurova'yı Dinliyor ekibimiz ile hangi mahallede, hangi sitede, hangi apartmanda ne sorun var, hepsine vakıfız. Bir yol haritası dahilinde hepsini çözüyoruz. Çözmediğimiz hiçbir sorun kalmıyor" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Çetin: 'Çözmediğimiz Hiçbir Sorun Kalmıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement