Başkan Ergün Sarıgöl'de Esnaf ve Vatandaşlarla Kucaklaştı - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün Sarıgöl'de Esnaf ve Vatandaşlarla Kucaklaştı

Başkan Ergün Sarıgöl\'de Esnaf ve Vatandaşlarla Kucaklaştı

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl ziyaretinin ikinci gününü merkeze ayırdı.

07.12.2013 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk ile birlikte esnaf ziyaretleri yapan Başkan Ergün, Sarıgöl pazarını da gezerek vatandaşlarla kucaklaştı. Başkan Ergün, Sarıgöl İş Adamları Derneği'ni de ziyaret etti. Sarıgöl ziyaretini Çimentepe Köyü ile noktalayan Başkan Ergün, burada köy sakinleri tarafından davul ve zurna ile karşılandı.

Sarıgöl ziyaretlerini Cuma günü de sürdüren Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilk gün köyleri gezmesinin ardından, ikinci gününü merkezde geçirdi. Belediye Başkanı Ergün'e Sarıgöl Merkezini gezisi sırasında MHP Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Manisa Belediyesi Meclis Üyesi Sezai Gürcan, Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Ok ile birlikte çok sayıda partili eşlik etti. Başkan Ergün ilk olarak Sarıgöl'de hayırsever Cafer Güner'in pilav hayrına katıldı.

Burada Başkan Ergün'e Birinci Amatör Küme'de mücadele eden Sarıgöl temsilcisi Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor atkısı hediye edildi. Daha sonra esnaf ziyaretleri yapan Başkan Ergün'e köylerde olduğu gibi Sarıgöl merkezinde de ilgi büyüktü. Ziyaret ettiği esnaflarla tek tek tokalaşan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, esnaflarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Esnaf ziyaretlerinin ardından Sarıgöl Cuma pazarını da gezen Başkan Ergün ve beraberindekiler, burada pazarcı esnafları ile birlikte alışveriş yapan vatandaşlarla selamlaştı. Pazar ziyaretinde CHP Lokalini de ziyaret eden Başkan Ergün, lokalde bulunan partililerle selamlaştı. Gencinden yaşlısına birçok kesim tarafından ilgiyle karşılaşan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyenleri de kırmadı.

SARİAD'ı Ziyaret Etti

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün Sarıgöl ziyaretinde Sarıgöl İş Adamları Derneğini de ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Kazım Cerit ve üyeler tarafından karşılanan Başkan Ergün, dernek hakkında bilgi aldı. Şu anda 55 üyelerinin olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Cerit, bu sayıyı önümüzdeki günlerde daha da arttırmak istediklerini söyledi. Başkan Ergün'ün çalışmalarını da hem basın yoluyla, hem de Manisa ziyaretlerinde takip ettiklerini ve takdir ettiklerini belirten Cerit, Başkan Ergün'e çalışmalarında başarılar diledi.

Hizmetin Siyaseti Olmaz

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün kendilerini ağırladıkları için SARİAD Başkanı Kazım Cerit ve üyelerine teşekkür etti. Sivil toplum kuruluşlarının önemide dikkat çeken Başkan Ergün, "Sizlerde halka hizmet noktasında önemli hizmetler yapıyorsunuz. Bende yıllar önce Manisa'da Genç İş Adamları çatısı altında hizmetlerde bulundum. Tabi hizmetin siyaseti olmaz. Herkesin siyasi görüşü farklı olabilir. Önemli olan birlik ve beraberlik çatısı altında hareket edebilmektir. Demokrasinin değişmez unsurlarından biriside budur. Tabi bizde 4,5 yıldır başkanlık görevini yürütüyoruz. Halkımızın mutluluğu noktasında, ayrım yapmadan her mahalleye hizmet verdik. Yapılan bu hizmetlerin karşılığında halkımızın da teveccühü ile Genel Merkezimiz bizi yeniden aday gösterdi. Bizde bu bağlamda ilçe ziyaretlerimize başladık. İki günümüzü Sarıgöl'e ayırdık. İlk gün köylerimizi gezdik, ikinci günümüzü ise merkezde geçiriyoruz. Tabi Sarıgöl adayımız Necati Selçuk'ta bizlere eşlik ediyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim ne yazdıysa o olacaktır. Sarıgöllü vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Tabi sandıktan çıkan sonuca da saygı göstereceğiz" şeklinde konuştu.

MHP İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl ziyaretlerinde MHP Sarıgöl İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Adem Kurt ve partililer tarafından karşılanan Başkan Ergün' Sarıgöl'e yaptığı ziyaret nedeniyle teşekkür edildi. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmaların aralıksız devam ettiğine dikkat çeken Başkan Ergün, ilçe teşkilatlarına da önemli görevler düştüğünü söyledi. Seçimlere dört ay gibi kısa bir zaman kaldığını hatırlatan Başkan Ergün, "İlçelerimize yaptığımız ziyaretlerde mümkün olduğunca bütün vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Tabi her noktaya ulaşmamız zor. Bu nedenle sizlerin de çok çalışması gerekiyor" diye konuştu.

Çimentepe'de davullu-zurnalı karşılama

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl'de son ziyaretini Çimentepe Köyü'ne gerçekleştirdi. Köy girişinde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Başkan Ergün'e davul ve zurna sürprizi de yapıldı. Köy sakinleri davul-zurna ile karşıladıkları Başkan Ergün'ü bağrına bastı. Köyün meydanına asılan pankartlarda da, 'Sayın Başkanımız Çimentepe Mahallemize Hoşgeldiniz' sözlerine yer verildi. Tüm köy sakinleriyle tek tek tokalaşan Başkan Ergün, vatandaşlara hal hatır sordu, selamlar gönderdi. Ziyarette çocuklara futbol topu, köy sakinlerine de üzerinde 'Ne mutlu Türk'üm diyene' yazılı atkı dağıtıldı. Çimentepe Köyü Muhtarı Mustafa Ali Yıldırım, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk'u köy sakinleri adına karşıladı. Ergün, köy meydanında vatandaşlara aşure dağıttı.

Sarıgöllülere teşekkür

Köy meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ergün ve beraberindekilere yönelik hoş geldin konuşması yapan Köy Muhtarı Mustafa Ali Yıldırım, köyün kanalizasyon ve düğün salonu sorunu olduğunu dile getirdi. Yıldırım'ın ardından Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk söz aldı. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Sarıgöl'e büyük zaman ayırdıklarını belirten Selçuk, Sarıgöl'de gittikleri her yerde büyük ilgi ile karşılandıklarını belirterek, tüm Sarıgöl sakinlerine teşekkür etti.

Önemli tasarruflar sağladık

Son olarak Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün söz aldı. Sarıgöl'de muazzam bir coşku ile ziyaretlerini yaptıklarını belirten Başkan Ergün, göreve geldikleri 2009 yılından gelinen zamana kadar Manisa Belediyesi'nde yaptıkları çalışmaları anlattı. 65 milyon gelire karşılık 95 milyon TL bir borçla devraldıkları Manisa Belediyesi'ni sağladıkları mali disiplinle kendi ayakları üzerinde duran ve yatırımlar yapan bir belediye haline getirdiklerini belirten Başkan Ergün, "Bazılarının ceplerine giden belediye gelirlerinin belediyenin kasasına girmesini sağladık. Mal alırken kazandırılır düşüncesiyle önemli tasarruflar sağladık" dedi.

Manisa gecesi ayrı gündüzü ayrı güzel oldu

Sağlanan bütçe disiplininin ardından kentin altyapı, kaldırım, bordür, yağmur suyu drenajı ve asfalt eksikliklerinin tamamlanması için çalışmalara başladıklarını ve 57 mahallesi bulunan Manisa merkezinde girilmedik sokak bırakmadıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, sosyal donatı alanları ve aydınlatma hizmetleri ile Manisa'nın gündüz ayrı, gece ayrı bir güzellik kazandığını ifade etti. Daha sonra kentte dev projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden Ergün, Çanakkale Şehitleri Anıtı'ndan Atatürk Gençlik Merkezi'ne, Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı'ndan Yeni Oto Terminal binasına kadar 100'ün üzerinde projeyi Manisa'ya kazandırdıklarını kaydetti.

Büyükşehir bütçesine bazıları pasta diyor

Manisa'nın artık büyükşehir olduğunu ve büyükşehirin 1 katrilyona yaklaşan bir bütçeye sahip olacağını ifade eden Ergün, "Bu bütçeyi en iyi kim idare edecekse, kime inanıyor, kime güveniyorsanız ona emanet edeceksiniz. Bu bütçeye bazıları pasta diyor, biz bütçe diyoruz. İnşallah Belediye Başkanımız Necati Selçuk ile birlikte büyükşehirde birlikte bu bütçeyi adaletli bir şekilde dağıtmayı Allah bizlere nasip eder. Herkes kendi ekibiyle çalışmak ister. Biz de bir ekibiz, bu ekibi bozmayın. Büyükşehirde Sarıgöl'den 3 tane meclis üyesi gelecek. Onun için de oy kullanacaksınız. Benim sizden isteğim Necati Başkanın yanında 3 meclis üyesini de göndermenizdir" diye konuştu. Çimentepe sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Sarıgöl ilçesine dönen Başkan Ergün, burada ilçe teşkilatı ve kadın kolları yönetimi tarafından Manisa'ya uğurlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün Sarıgöl'de Esnaf ve Vatandaşlarla Kucaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement