Başkan Odabaşı, Andezitçilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Odabaşı, Andezitçilerle Buluştu

Başkan Odabaşı, Andezitçilerle Buluştu

MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gerder Mahallesi’nde bulunan andezit taşı ocaklarını ziyaret etti.

25.03.2014 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gerder Mahallesi'nde bulunan andezit taşı ocaklarını ziyaret etti.

Ocaklardan andezit taşı çıkaran işçilerle kucaklaşan Başkan Yakup Odabaşı, işçilerinin desteğini aldı. Başkan Odabaşı'nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren işçiler, "Yakup Başkanımızın ziyareti bizi mutlu etti. Gelip bizle sohbet edip, isteklerimizi dinledi. Desteklerimiz ve dualarımız Başkanımız Yakup Odabaşı için olacak" dedi.

Başkan Yakup Odabaşı, andezit taşının Gölbaşı'nın simgesi olduğunu belirterek, emeklerinden dolayı işçilere teşekkür etti. Başkan Odabaşı, işçilerle yaptığı sohbette Gölbaşı Belediyesi tarafından her sene adına şenlik de düzenlediği andezit taşının Türkiye'de en çok Gölbaşı'nda bulunduğunu belirtti.

Başkan Yakup Odabaşı'nın ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten işçiler, "Başkanımız ziyaretiyle bizi mutlu etti. Gölbaşı için yaptığı hizmetleri devam ettirmesi için bu seçimlerde de onu destekleyip, yola devam diyeceğiz" dediler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Odabaşı, Andezitçilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement