Başkan Selmanoğlu'dan FHGC'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Selmanoğlu'dan FHGC'ye Ziyaret

Başkan Selmanoğlu\'dan FHGC\'ye Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

17.01.2012 20:43  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarete Başkan Selmanoğlu'nun yanı sıra Özel Kalem Müdürü Akın Şatıroğlu ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü ve Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Karaaslan da hazır bulundu.

Gazeteciler cemiyeti olarak şehrin menfaatlerinin yanında dolayısıyla şehirden taraf olduklarını ifade eden Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Köse şunları ifade etti.

" Elazığ'ın gerçek sahibi Elazığ Belediyesi'dir. Bizler de sizlerin çalışmalarını günü gününe izliyor ve takdirle karşılıyoruz. Gelişmiş ve kalkınmış bir Elazığ için gazeteciler olarak bizler de sizlerle birlikte el ele kol kola çalışarak sizlerin yanında ve yardımında olacağız. Ben bu duygularla bizleri ziyaret ettiğinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum."

Elazığ basınının birçok ilden daha önde ve üretken olduğunu ifade eden Başkan Selmanoğlu, şunları söyledi:

"Her zaman dediğimiz gibi basınımız bizim gözümüz, kulağımız. Hizmetlerimizin eksikliklerini, noksanlarını bildirerek daha güzel olması noktasındaki tavsiyeleri ve yön göstericiliğinden her zaman mutlu olduk. Sivil toplum örgütlerinden gelecek her türlü öneri ve teklifler bizlerin rehberi olmakta. Ben tekrar Erkan Köse Başkanımın şahsında yönetime seçilen tüm arkadaşlarımı kutluyor, bugüne kadar Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'ne emeği geçenlere sonsuz saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Selmanoğlu'dan FHGC'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement