Başkan Selmanoğlu Merhum Yanılmaz’a Son Görevimizi İfa Ettik - Son Dakika
Güncel

Başkan Selmanoğlu Merhum Yanılmaz’a Son Görevimizi İfa Ettik

Başkan Selmanoğlu Merhum Yanılmaz’a Son Görevimizi İfa Ettik

Elazığ Milletvekili Merhum Hamza Yanılmaz, Dün İzzetpaşa Camiinde İkindi Namazını Müteakip Kılınan Cenaze Namazı Sonrasında Sevenlerinin Omuzlarında Hakka Uğurlandı.

24.03.2011 22:51  Güncelleme: 22:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ milletvekili ve 1994 – 2004 yılları arasında belediye başkanlığı görevini yürüten merhum hamza yanılmaz, dün izzetpaşa camiinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında sevenlerinin omuzlarında hakka uğurlandı. Şehrimiz açısından son derece önemli hizmetlere imza atan ve Elazığlının bağrına bastığı Merhum Hamza Yanılmaz'ın vefatının tüm ülke insanını ve kendilerini büyük hüzne boğduğunu belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Yanılmaz'a yakışır bir cenaze merasimi tertiplendiğini ve Belediye personelinin ilk andan itibaren merhuma vazifelerini en üst düzeyde gerçekleştirdiğini söyledi.

Elazığ Milletvekili Hamza Yanılmaz'ın vefat haberinin duyulur duyulmaz şehirde büyük bir üzüntünün yaşandığını ve sevenlerinin arkasında hayırla yâd ettiğini de ifade eden Başkan Selmanoğlu, böylesi değerlerin bir daha dünyaya gelmeyeceğini de sözlerine ekledi. Elazığ'a ve Elazığ halkına yaptığı hizmetlerin de bir ömür boyu konuşulacağını söyleyen Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, merhum Yanılmaz'a şehir insanının büyük bir vefa örneği sergilediğini beyan ederek açıklamasında şunları belirtti:

"Elazığ gerçekten büyük bir siyaset adamını bir evladını yitirmenin üzüntüsünü yaşamaktadır. Yıllardan beri olan dostluğumuz ve şehrimize kattığı yenilikler güzellikler, merhum Hamza Yanılmaz'dan geriye kalan mirastır. Hükümetimizi temsilen katılan Devlet Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Bürokratlarımız Başkanımız Hamza Yanılmaz'ı hayırla andılar. Merhum Yanılmaz'ın vefat haberinden hemen sonra bizler de eski başkanımız ve milletvekilimiz için hazırlıklarımıza hemen başladık. Öncelikle Asri Mezarlığı'ndaki aile kabristanında ekiplerimiz çalışmalarını başlattı. Daha sonra Ankara'dan gelen Bakan, Milletvekili ve diğer misafirlerimizin ağırlanması için elimizden gelen gayreti sarf ettik. Hilalkent Mahallemizde Taziye Evi'nin hemen yanına ek çadırlar kurduk. Ekiplerimiz burada taziye süresince her türlü hizmet ve ikramlarını gerçekleştirecekler. Elazığ'da Belediye Başkanlığı ve milletvekilliği dönemlerindeki hizmetleri yanında milli ve manevi değerlere bağlı genç nesillerin yetiştirilmesi yönünde önemli hizmetlerde bulunan ve bu hizmetleriyle de herkesin takdirini ve Allah'ın rızasını kazanan merhum Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız Hamza Yanılmaz'a Yüce Allah'tan bir kez daha rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Selmanoğlu Merhum Yanılmaz’a Son Görevimizi İfa Ettik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement