Başkan Tütüncü Kirişçiler Köyünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü Kirişçiler Köyünü Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, talepleri yerinde dinlemek, yapılan belediyecilik hizmetlerini incelemek ve eksiklikleri tamamlamak amacıyla Kirişçiler köyünü ziyaret etti.

02.01.2012 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, talepleri yerinde dinlemek, yapılan belediyecilik hizmetlerini incelemek ve eksiklikleri tamamlamak amacıyla Kirişçiler köyünü ziyaret etti.

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş ve Kepez Belediye Meclis Üyesi Ramazan Eciş'in de katıldığı ziyarette Tütüncü, sohbet ettiği köy sakinlerinin belediyecilik hizmetleriyle ilgili isteklerini dinledi.

Başkan Tütüncü, sözlerini yerine getirerek 6 köyde park kazandırdıklarını, bu yıl da yol, park ve diğer belediyecilik hizmetlerinin artarak devam edeceğini bildirdi.

İlçe sınırlarındaki 6 köyün hizmete ihtiyaç duyduğuna işaret eden Tütüncü, şöyle konuştu:

"60 mahallemize hangi hizmeti yaptıysak aynı hizmeti köylerimize de yaptık. 6 köyümüzde ciddi bir yol çalışması gerçekleştirdik. Hem yeni yollar açtık hem de mevcut yolları asfalt, bakım ve onarım çalışmasıyla iyileştirdik. 6 köyümüze verdiğimiz park sözünü de yerine getirdik. Köy sakinlerimizin sosyal yaşamlarını kolaylaştırıcı çalışmalarımız artarak devam edecek."

Başkan Tütüncü, daha sonra Kirişçiler Köyü Muhtarı Musa Akbıyık'ın evinde verdiği yemeğe katıldı. Tütüncü, burada Akbıyık'tan köyün problemleriyle ilgili bilgi aldı.

Muhtar Musa Akbıyık, köy sakinleri adına yaptığı hizmetlerden dolayı Tütüncü'ye teşekkür etti.

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün Çamlıca köyünde 3 bin 400 metre sathi kaplama asfalt, Duacı köyünde 800 metre sathi kaplama asfalt, bin 225 metre sıcak asfalt, 2 bin 650 metre yeni yol, Gaziler köyünde bin 400 metre sathi kaplama asfalt, Kızıllı köyüne bin 300 metre sathi kaplama asfalt, 5 bin 600 metre yeni yol, Kirişçiler köyünde 600 metre yeni yol ve Odabaşı köyünde 2 bin 50 metre sathi kaplama asfalt ve bin 539 metre yeni yol çalışması gerçekleştirdiği bildirildi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü Kirişçiler Köyünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement