Başkan Uyanık Yeniden Başkan Seçildi - Son Dakika
Yerel

Başkan Uyanık Yeniden Başkan Seçildi

Başkan Uyanık Yeniden Başkan Seçildi

Kızılay Adıyaman şubesinin yapılan 21.olağan kongre seçimleri sonrası mevcut Başkan Bekir Uyanık tek liste halinde yeniden başkan seçildi.1 Aralık İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen kongreye, MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Mehmet...

17.02.2013 13:15

Kızılay Adıyaman şubesinin yapılan 21. olağan kongre seçimleri sonrası mevcut Başkan Bekir Uyanık tek liste halinde yeniden başkan seçildi.

1 Aralık İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen kongreye, MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dağtekin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk ve bazı dernek başkanları ile Kızılay Adıyaman Şubesi üyeleri katıldı. Kızılay Adıyaman şubesinin 21. olağan kongre seçimleri sonrası mevcut Başkan Bekir Uyanık tek liste halinde yeniden başkan seçilirken, kongrede yaptığı konuşmada, "Türk Kızılay'ı 145 yıllık tarihi geçmişi ile ulusal ve uluslar arası yardım niteliği taşır. Öncelikle yapılan hizmetin 'Eşrefi mahluk olan' yeni yaratılmışların en şereflisi olan insan için olduğunu, bir insana yapılan yardım veya hizmetin tüm insanlığa yapılmış bir yardım veya hizmet kabul edildiği, komşusu aç değilken, bizden değildir, kültürünü içinde barındıran ulvi bir inancın ve toplumun bireyleri olarak yardımlaşma duygusu adeta Türk milletinin genlerinde var olan bir haslettir. Herkese teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kongreye katılan katılımcılara ikramda bulunuldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uyanık Yeniden Başkan Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement