Başkan Yaktı, Göreve Başladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Yaktı, Göreve Başladı

AK Parti Muş İl Başkanlığına atanan Rahmettulah Yaktı, görevine başladı.

16.09.2017 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muş İl Başkanlığına atanan Rahmettulah Yaktı, görevine başladı.

Diyarbakır Eski Milletvekili ve Muş Koordinatörü Ali İhsan Merdanoğlu, Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve Belediye Başkanı Feyat Asya ile birlikte bugün Ankara'dan gelen yeni Başkan Yaktı, AK Parti İl Başkanlığına geçerek tebrikleri kabul etti.

Burada konuşan Diyarbakır Eski Milletvekili ve Muş Koordinatörü Merdanoğlu, " Türkiye'nin değişim ve dönüşümü için devrimler yapan AK Parti'de görev alan tüm arkadaşlarım bu görevi layıkıyla bugüne kadar yürüttüler. Hep birlikte bayrağı çok güzel bir yere taşıdık. Şu anda bir bayrak değişimi oldu, yeni bir kan, partimizi 2019'a taşıyacak yeni kadroların oluşturulmasına katkı sunacak. Sizden biri olan Rahmetullah Beyi genel merkezimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın direktifleriyle yetkilendirilmiştir." dedi.

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ise, davalarda küslük olmayacağını belirterek, "AK Parti'de görev değişimi olur ama küskünlük olmaz. 2019 yılını çok iyi bir şekilde atlatmamız lazım. Ülkemizin etrafında cereyan eden olayları görüyorsunuz. Okyanusun diğer tarafından buraya müdahale ediyor. Çünkü, Türkiye güçleniyor, Türkiye büyüyor. Türkiye'nin güçlü liderinin etrafında güçlü bir aile olmasını çekemiyorlar. Türkiye, ne zaman büyüyüp gelişiyorsa, mutlaka bir engel çıkarmaya çalıştılar. Ama bu dönem vatandaş, dimdik duruyor, inancı tam, yüreği tamdır. Bu inancı, bu yüreği canı gönülden takdir ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Partililere hitap eden İl Başkanı Rahmettulah Yaktı, teşkilatçılık işinin bir bayrak yarışı olduğunu, devraldığı bu bayrakla Muş'a güzel hizmet getirmeyi kendilerine ödev addettiklerini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Yaktı, Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement