Başkent Sokaklarında Mücevher Gibi Otomobil - Son Dakika
Genel

Başkent Sokaklarında Mücevher Gibi Otomobil

Başkent sokaklarında mücevher gibi otomobil Lüks otomobilini 1 milyon taşla kapladıANKARA - Ankara'da bulunan bir araç kaplama şirketinin sahibi lüks otomobilini yaklaşık 1 milyon diamond taşla kapladı.

17.05.2019 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent sokaklarında mücevher gibi otomobil

Lüks otomobilini 1 milyon taşla kapladı

ANKARA - Ankara'da bulunan bir araç kaplama şirketinin sahibi lüks otomobilini yaklaşık 1 milyon diamond taşla kapladı.

Ankara'da 12 yıldır araç kaplama işiyle uğraşan Mustafa Baranlı, lüks otomobilini yaklaşık 1 milyon diamond taş diye bilinen bir taş türüyle kapladı. Geçen yıllarda da farklı otomobil kaplamalarıyla dikkat çeken Baranlı, bu sayede insanları şaşırttıklarını ve PR çalışması yaptıklarını söyledi.

3 buçuk ayda tamamlandı

Ortaya bu görüntüyü çıkarmak için el işçiliğiyle çalıştıklarını belirten Baranlı, bu kaplamanın 4 kişilik bir ekiple yaklaşık 3 buçuk ayda tamamlandığını ifade etti. Ayrıca Baranlı, taşların altında kullandıkları folyo ile aracın boyasına zarar gelmediğinin altını çizdi.

Halkın ve fenomenlerin ilgisi yoğun

Halkın ve sosyal medya fenomenlerinin tepkisinin ise yoğun olduğunu söyleyen Baranlı, "Gözlüğünü çıkarıp bakanlar, camını indirip bir daha bakanlar, çığlık atanlar, üstüne atlayanlar, dokunanlar. Çok güzel tepkiler aldık. Fenomen arkadaşlarımız da bu aracı biliyor şu anda" diye konuştu.

Bu araçla trafiğe çıkmanın sorun olmayacağını belirten Baranlı, temizliğinin de normal araçlardan farklı olmadığını ifade ederek, tazyikli su, köpük ve süngerle aracın yıkanabileceğini kaydetti.

Böyle bir araca sahip olmak isteyenler için de maliyet, aracın büyüklüğüne göre 125 bin liradan başlayıp 200 bin liraya kadar çıkabiliyor.

Başkent Sokaklarında Mücevher Gibi Otomobil
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Başkent Sokaklarında Mücevher Gibi Otomobil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement