Sıcaklığın -17 dereceye kadar düştüğü Ankara'da havuzdaki kuğular bile buz tuttu - Son Dakika
3.Sayfa

Sıcaklığın -17 dereceye kadar düştüğü Ankara'da havuzdaki kuğular bile buz tuttu

Ankara mevsimin en soğuk gecelerinden birini yaşadı. Hava sıcaklığı -17 dereceye kadar düşerken Kuğulu Park havuzu buzla kaplandı. Kuğuların bile buz tuttuğu gecede köprü ve üst geçitlerin altında buz sarkıtları oluştu.

19.01.2021 07:58  Güncelleme: 09:25

Meteoroloji Genel Müdürlüğü art arda yaptığı açıklamalarla vatandaşları soğuk havaya karşı uyarırken, Ankara mevsiminin en soğuk gecelerinden birini yaşadı. Soğuk havanın etkisiyle, Ankara'nın Dikmen, İncek, Sıhhiye, Oran, Konya Yolu, Eskişehir Yolu gibi bölgelerinde arabaların camları buz tuttu. Bazı köprü ve üst geçitlerin altlarında buz sarkıtları oluştu.

SÜRÜCÜLER BUZLANMAYA KARŞI UYARILDI

Yetkililer, bilgilendirme tabelalarında yola çıkacak sürücüleri gizli buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

-17 dereceye kadar düşen Ankara'da havuzdaki kuğular bile buz tuttu

KUĞULAR BUZ TUTTU

Hava sıcaklığının çok düşük olması nedeniyle Ankara'nın simgelerinden Kuğulu Park'taki süs havuzları buzla kaplanırken kuğuların da buz tutmaları görenleri şaşırttı. Havuzların fıskiyelerinin altlarında ise biriken buz kalıpları dikkat çekti.

-17 dereceye kadar düşen Ankara'da havuzdaki kuğular bile buz tuttu

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan hava tahminlerine göre soğuk hava etkisini gün içerisinde de devam ettirecek. Hava sıcaklığı ise gün içerisinde en yüksek sıfırın altında 4 derece olarak hissedilecek.

Sıcaklığın -17 dereceye kadar düştüğü Ankara\'da havuzdaki kuğular bile buz tuttu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sıcaklığın -17 dereceye kadar düştüğü Ankara'da havuzdaki kuğular bile buz tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • gercek: Ankara istanbul kimlere emanet Allah askına.,,.bunlar ne biçim denetim yapıyor.,,.,.boyle belediyecilik olmaz istanbulu cop goturu ankarada hayvanlar donar havanın durumu belli yazık ya.,.,., 15 47 Yanıtla
    conisis: eeee belediyeyi kimlerin yönettiği çok belli seçimlerde ona göre davranır inş insanlar 11 27
  • dobra_adam: Neden kuğular kapalı bir alana alınmamış sıcaklığın düşeceğini bilmiyorlarmıydı daha önce,yazık değil mi o hayavancağızlara ? 43 3 Yanıtla
  • cem: BU PARKIN SORUMLULARI EN AĞIR CEZAYI ALMALILAR,KUĞULAR NE HALE GELMİŞLER ÇOK YAZIK 2 5 Yanıtla

Advertisement