Başkent'te Kömürün Güvenilir Adresi Belko - Son Dakika
Yerel

Başkent'te Kömürün Güvenilir Adresi Belko

Başkent’te ithal kömürün güvenilir adresi BELKO, 9 merkez ilçede 24 perakende satış deposuyla bu kış da Ankaralıların kömür ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

04.02.2015 12:40

Başkent'te ithal kömürün güvenilir adresi BELKO, 9 merkez ilçede 24 perakende satış deposuyla bu kış da Ankaralıların kömür ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

Ankara'da çevre dostu ve kaliteli ithal kömür olarak piyasada markalaşan Büyükşehir Belediyesi'ne ait BELKO kömür, uygun fiyat imkanı ve sunduğu ödeme kolaylığıyla kömürde vatandaşların ilk sıradaki tercihi oluyor. 2014 yılında BELKO kömür, Başkent'te 90 bin ton satış yaptı. BELKO, 25 kiloluk torbalara konulan kaliteli ithal parça kömürün tonunu peşin 570 TL, kredi kartına ise 5 taksitle 595TL'den satıyor. Başkentliler, Yapı Kredi Bankası World Card, Garanti Bankası Bonus Card, İş Bankası Maximum Card, Vakıfbank ve Akbank Axess kredi kartları ile BELKO satış depolarından 5 eşit taksitte kömür satın alabiliyor. Ankaralılar ayrıca 24 saat açık olan 211 06 00 Alo kömür hattı ve ücretsiz olan 0 800 314 53 14 numaralı telefonlarla 10 torbanın altına düşmemek kaydıyla kömür siparişi verebiliyor. BELKO, bu yıl da apartman ve site yöneticilerine aldıkları kömür miktarına göre 9 aya kadar taksit fırsatı tanıyor.

"ŞİKAYETLERİNİZİ 153 MAVİ MASA'YA BİLDİRİN"

BELKO Genel Müdürü Ruhi Kurnaz, kömürde BELKO markasının verdiği güven duygusunun uygun fiyat ve ödeme kolaylığının yanı sıra yüksek ısı kalitesine sahip, çevresel etkileri minimum olan BELKO kömürüne vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Kurnaz, "Amacımız Ankaralılara kaliteli kömür satarak hava kirliliğini önlemek. BELKO güvencesinde piyasaya sunduğumuz yüksek kalorili, dayanıklı, kaliteli ithal kömürde uyguladığımız ucuz fiyat politikasıyla Ankara'da kömür fiyatlarının aşırı ölçüde yükselmesini önlüyoruz. Ankara piyasasında kömür fiyatlarının makul düzeylerde kalmasının en önemli faktörü BELKO'nun uyguladığı sistemdir" dedi.

Vatandaşları eksik tartı ve kalitesiz kömür tehlikesine karşı dikkatli olmaya davet eden Kurnaz, BELKO'nun mahalle aralarında gezici satış yapan araçları bulunmadığını hatırlattı. Kurnaz, alışveriş yapanların mağdur duruma düşmemeleri için vatandaşlardan şüphelendikleri kömür satıcıları ile ilgili şikayetlerini "153 Mavi Masa"ya bildirmelerini istedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkent'te Kömürün Güvenilir Adresi Belko - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement