Başkent'ten Madalyalarla Döndüler - Son Dakika
Güncel

Başkent'ten Madalyalarla Döndüler

Başkent\'ten Madalyalarla Döndüler

Mavi beyazlı Buz Patenciler madalyaları topladı.

18.04.2012 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da yapılan Artistik Buz Pateni Başkent Kupası ve Senkronize Buz Pateni yarışmalarında mavi beyazlı Buz Patenciler madalyaları topladı.

13-15 Nisan 2012 tarihleri arasında Ankara'da yapılan Artistik Buz Pateni Başkent Kupası ve Senkronize Buz Pateni yarışmalarında mavi beyazlı buz patenciler fırtına gibi esti. Senkronize Buz Pateni yarışmalarında ikinci olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Artistik Buz Pateni Başkent kupasında ise beş madalya kazandı.

45 Sporcu Yarıştı

Şampiyonaya antrenör Rana Göçmen,Ece Ongül,Tuğba Sak ve Rıdvan Alkan nezaretinde hazırlanan mavi beyazlılar 12 kulüpten 45 sporcu arasında mücadele etti. Şampiyonaya buz patenciler Minik bayanlarda Özlem Dizmen, Damla Demirsal,Ece Atabey, Elif Güner, Minik baylarda Anıl Çetinbaş, Novice bayda Mehmet Çakır,Junior bayanda Sinem Kuyucu, Junior bayda Burak Demirboğa, Senior bayanda Birce Atabey, Senior bayda ise Ali Demirboğa ile toplam on sporcu ile katıldı.

Madalya Sayısını 18'e Çıkardı

Şampiyonada Novice baylarda Mehmet Çakır ve, junıor bayda Burak Demirboğa birinci oldu.,Junıor bayanda Sinem kuyucu ikinci,Minik Bayanda Ece Atabey ve Minik Bayda Anıl Çetinbaş üçüncü oldu.Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara ödülleri Buz Pateni Federasyonu tarafından verildi.Mavi beyazlılar elde edilen beş madalya ile bu yıl Buz Pateni branşındaki kazandığı madalya sayısını 18'e çıkardı.

Senkronize ekibi İkinci Oldu

Bu sezon ilk kez yapılan Senkronize buz pateni şampiyonasına ise mavi beyazlılar yedi kulüp arasından takım halinde ikinci oldu. Ali Yılmaz,Berrak Turan,Betül Çelik,Ece Ongül,Elif Yazıcı,Enes Yaşar,Gökmen Küçük,İrem Sanoğlu,Melis inci Kara,Merve Yağlıdere,Pelin Aydemir,Pınar Uçkun,Simge Ceylan,Yavuz Eskici ve Mert Öz'den oluşan senkronize ekin,in gösterisi Ankara'daki buz sporları sevenleri tarafından ayakta alkışlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkent'ten Madalyalarla Döndüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement