Basketbol: Fıba Eurochallenge Kupası - Son Dakika
Spor

Basketbol: Fıba Eurochallenge Kupası

Mehmet Başaran - Beşiktaş Milangaz'ın FIBA EuroChallenge Kupası'ndaki rakiplerinden Macaristan temsilcisi Szolnoki Olaj takımı, 27-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek "Dörtlü Final"in Macaristan'da yapılması için Uluslararası Basketbol...

21.03.2012 15:03

Mehmet Başaran - Beşiktaş Milangaz'ın FIBA EuroChallenge Kupası'ndaki rakiplerinden Macaristan temsilcisi Szolnoki Olaj takımı, 27-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek "Dörtlü Final"in Macaristan'da yapılması için Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği'ne (FIBA) başvuruda bulundu.

Kupada Beşiktaş Milangaz'ın yanı sıra Fransız Chalon ve Rus Ljuberci takımlarıyla birlikte Dörtlü Final'e yükselen Macar takımının yetkilisi Zoltan Toth, yaptığı açıklamada, organizasyonun, Macaristan'ın Debrecen kentindeki Fonix Spor Salonu'nda yapılması için FIBA'ya başvuruda bulunduklarını söyledi.

Macaristan Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Tamas Sterbenz ise FIBA'nın kararını yarın İsveç'in başkenti Stokholm'de düzenlenecek toplantıda vereceğini açıkladı.

Dörtlü Final organizasyonunu İstanbul'da düzenlemek isteyen Beşiktaş Milangaz'ın yetkilileri ise daha önce FIBA'ya başvuruda bulunmuştu.

- BUDAPEŞTE

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbol: Fıba Eurochallenge Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement