Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Basketbolda Maçın Ardından

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Banvit'i 96-87 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan'ın başantrenörü Yağızer Uluğ, maç boyunca oyun direncini artıran ve kontrolü elinde tutan taraf olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

03.01.2016 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Banvit'i 96-87 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan'ın başantrenörü Yağızer Uluğ, maç boyunca oyun direncini artıran ve kontrolü elinde tutan taraf olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Uluğ, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maç boyunca yüksek eforla mücadele eden iki takım oyuncularını da kutlayarak, "İki takım da kazanmak için var gücüyle mücadele etti ama oyun direncini artıran ve kontrolü elinde tutan taraf biz olduk" dedi.

Finlandiyalı Erik Murphy'nin takımdan ayrılacağının konuşulduğunun hatırlatılması üzerine Uluğ, "Eğer anlaşma sağlanırsa ayrılacak. Bizim de oyuncu arayışımız var. Biz de takıma kısa bir oyuncu eklemek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Banvit cephesi

Banvit başantrenörü Selçuk Ernak ise Beşiktaş Sompo Japan'ın çok iyi bir hücum takımı olduğunu belirterek, aldıkları galibiyetten dolayı kendilerini tebrik etti.

İkinci yarıda faul problemleri nedeniyle savunma planını uygulayamadıklarını kaydeden Ernak, "Oluşturduğumuz eşleşme bozukluklarını Beşiktaş çok iyi değerlendirdi. Bir mağlubiyet aldık ama buna üzülecek vaktimiz yok. ULEB Avrupa Kupası'nda çarşamba günü Almanya'nın Bayern Münih takımıyla karşılaşacağız. Buradan ders çıkartıp, sonraki maçlara hazır olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement