Basketbolda Türkiye-İsrail Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Basketbolda Türkiye-İsrail Maçından Notlar

2017 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri'ndeki Türkiye-İsrail maçı gecikmeli başladı.

21.11.2015 20:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2017 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri'ndeki Türkiye- İsrail maçı gecikmeli başladı.

Ankara Spor Salonu'nda saat 20.00'de oynanması gereken karşılaşma öncesi ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmanın hakemleri, Ankara'daki yoğun trafik nedeniyle salona geç geldi. Bu nedenle müsabaka, 15 dakika gecikmeli başlayabildi.

Öte yandan, müsabaka öncesi İsrail Milli Marşı okunurken ıslıklı protestoda bulunuldu. Takım kadroları anons edilirken başlayan protesto, milli marş sırasında da devam etti. Ayrıca, İsrail Milli Marşı okunurken az sayıda taraftar sahaya pet şişe attı, Filistin bayrağı açtı. Protestocular, güvenlik görevlileri tarafından salon dışına çıkarıldı ve gözaltına alındı.

Karşılaşmayı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, TBF Üst Yöneticisi Hidayet Türkoğlu da izledi.

Bu arada, hakem Fatih Söylemezoğlu'na, karşılaşma öncesi ödül verildi. TBF, 20 yılı aşkın süredir görevini sürdüren Söylemezoğlu'nu özel bir yüzükle ödüllendirdi. Söylemezoğlu'na ödülünü TBF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Emin Balcı verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Türkiye-İsrail Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement